blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire

Să crești mare!

Sunt printre noi copii care ajung la scoala flamanzi, pe care-i doare capul de foame si care din aceasta cauza nu se pot concentra la invatatura.

Asociatia “Bucuria celor necajiti” a mai avut si in anii precedenti actiuni prin care daruia pachetelul de pauza mare unor elevi din familii aflate in dificultate.

Si in aceasta toamna am demarat un asemenea proiect, denumit “Sa cresti mare!”. Aceasta urare facuta din inima de voluntar si cu drag pentru copii nostri va insoti pachetelul, care desi nu-l va face pe elev sa cresca mare, va acoperi o parte din nevoile sale de hrana si-i va arata ca el conteaza pentru noi ceilalti, si ca nu e singur.

Orice sprijin din partea dumneavoastra in derularea acestui proiect este binevenit. Ajută-ne sa fim prelungirea mâinii tale de ajutor și împreuna vom împlini porunca Mântuitorului nostru Iisus Hristos: “Flămând am fost si Mi-ați dat să mănânc.” (Matei 25, 37)

La inceput de an scolar 2014 - 2015, Asociatia „Bucuria celor necajiti” a initiat Proiectul "Sa cresti mare!" in cadrul caruia membrii asociatiei pregatesc de trei ori pe saptamana cate 40 de sandwich-uri pentru copiii necajiti de la Scoala Gimnaziala din comuna Oituz.

Proiectul a debutat vineri, 10 octombrie 2014 prin distribuirea de pachetele de hrana, pentru pauza mare, elevilor de la scoala amintita. Tot atunci au fost distribuite pachete mai consistente pentru familiile a trei elevi. Pachetele au continut: ciorba, pilaf, zacusca, sarmale, dulceata si paine.

In continuare, lunar, vor fi alese alte trei familii care vor beneficia de un astfel de ajutor si dupa posibilitati, in timp, vom creste numarul de copii, si din alte scoli generale, din Onesti si imprejurimi care vor primi acest pachetel cu hrana.

In cadrul aceluiasi proiect, din donatiile membrilor Asociatiei „Bucuria celor necajiti”, s-a decontat si contravaloare unei uniforme scolare pentru eleva Elena D., singurul elev din clasa sa care nu avea uniforma scolara.

Vă invităm să fiți alături de noi în acțiunile „Sa cresti mare!” şi „Familia nevoiașă”, acțiuni prin care mulţi elevi de şcoală, bătrâni singuri, oameni bolnavi și familii necăjite cu mulți copii din Onești și împrejurimi primesc pachete cu alimente atat de necesare.

Va aşteptăm să fiţi darnici, ca şi până acum, şi să ne ajutaţi depunând bănuţul dumnevoastră în cutiile de donaţii ale Asociaţiei “Bucuria celor necăjiţi” existente în magazinele din Oneşti şi împrejurimi.

Te asigurăm că donația ta va ajunge integral la aceste persoane, întrucât întreaga noastră activitate este realizată pe bază de voluntariat.

Pentru persoanele juridice şi fizice cu posibilităţi materiale mai mari indicăm şi conturile Asociaţiei “Bucuria celor necăjiţi” în care se pot face donaţii mai substanţiale.

  • Cont: RO89 BTRL 0550 1205 L545 20XX deschis la Banca Transilvania din Onesti
  • Cont: RO37 BRDE 040S V467 8301 0400 deschis la Banca BRD din Onesti

Mulțumim anticipat tuturor celor care ne susțin în eforturile noastre caritabile.

Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate