blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire

Ai ales oraşul Oneşti

iul 30
Filmul lunii iulie 2016
Oneşti
Foto
Nicolae Aurelian Steinhardt (n. 29 iulie 1912 - d. 30 martie 1989) a fost un autor, critic literar, ziarist, eseist, jurist, publicist și scriitor român, originar din Pantelimon, județul Ilfov. A fost doctor în drept constituțional. De origine evreiască, s-a convertit la religia creștină ortodoxă în închisoarea de la Jilava, și-a luat numele de fratele Nicolae, și s-a călugărit după punerea sa în libertate, fiind cunoscut si ca ..
iul 25
Actiuni din lunile iunie si iulie 2016
Oneşti
Foto
Asociatia "Bucuria celor necajiti" nu si-a uitat prietenii din Oituz. In perioada vacantei de vara, in preajma sarbatorilor Sf. Treimi (iunie 2016) si a Sf. Prooroc Ilie Tesviteanul (iulie 2016), copii scolari din Oituz cuprinsi in proiectul “Sa cresti mare!” au primit, la domiciliul familial, pachete cu alimente constand in: conserve de orez cu carne, ciorba, varza, dulceata, caserole cu macaroane si branza, lapte, etc. Grupul tinta este a ..
iun 24
Actiune de Pogorarea Sf. Duh si Sfanta Treime
Oneşti
Au primit pachete cu alimente 200 de persoane din satul Parjol - grav afectat de inundatii, 94 de persoane de pe valea Oituzului, 10 persoane din Tg Ocna, 20 de persoane din Manastirea Casin, 86 de persoane aflate in atentia Centrului Melchisedec si 50 de persoane din oras. Batranii Centrului Harja au primit borcane cu zacusca si gem, iconite. Un pachet pentru o persoana a continut: borcane cu ciorba, fasole, orez, toate cu carne, ficatei, dulce ..
iun 09
Filmul lunii iunie 2016
Oneşti
Foto
SFÂNTUL LUCA AL CRIMEEI – DOCTOR FĂRĂ-DE-ARGINŢI ŞI MĂRTURISITOR AL ORTODOXIEI ÎN PRIGOANA COMUNISTĂ „Calea lui Dumnezeu este o cruce de zi cu zi. Nimeni, dar, nu s-a suit la cer fără osteneală”. (Cuviosul Isaac Sirul)Pe 11 iunie, Biserica îl prăznuieşte pe Sfântul Luca, Arhiepiscopul Crimeei şi Simferopolului, om de ştiinţă valoros şi vestit, profesor de chirurgie, apreciat în lumea medicală pentru descoperirile sale ..
mai 27
Filmul lunii mai 2016
Oneşti
Foto
Filmul rusesc cu titlul complet „Stareţul Paisie şi eu, stând cu picioarele în sus” produs in 2012, in regia lui Alexandru Stoliarov, are la bază pilde şi şi istorioare despre cuviosul Paisie Aghioritul, care sperăm să aducă lumină şi bucurie şi în sufletele celor care il vor viziona.Filmul, cu o durata de 1 ora si 21 minute, ne vorbeste despre “Isihia”, care înseamnă liniște (în limba greacă). Monahismul este calea spr ..
mai 07
Activitati de Sfintele Paste 2016
Oneşti
Foto
"Dumnezeu poate sa le faca singur pe toate dar,in marea Lui marinimie, ne baga si pe noi in seama si ne lasa, din cand in cand, sa mai intram in cate o lucrare." (Parintele Nicolae Tanase, vorbind despre activitatea lui cu copiii de la Valea Plopului)Cu ajutorul Domnului nostru Iisus Hristos și al Măicuței Sale, Preasfânta Născătoare de Dumnezeu – „Bucuria celor necăjiţi”, au primit pachete, cu produse specifice de Paști, 2223 de p ..
apr 20
Filmul lunii aprilie 2016
Oneşti
Foto
Tarul este un film artistic rusesc in care credinta infrunta erezia, iubirea infrunta ura, darul discernamantului infrunta inselarea, puterea lumeasca se intalneste cu puterea duhovniceasca, iar fanatismul, tradarea si nebunia creioneaza o lume veche, dar si mai actuala ca oricand. Tarul este un film turnat de regizorul rus Pavel Lunghin, cel care a turnat si renumitul film "Ostrov" (receptat ca o adevarata capodopera crestina). Filmul de fata i ..
apr 07
Acțiuni din luna Martie 2016
Oneşti
Petronela a primit 200 lei + 100 lei in alimente, ca ajutor pentru inmormantarea tatalui ei. Violeta, bolnava de cancer, a fost dusa si readusa de la Iasi, unde a fost pentru control si o noua sedinta de radioterapie. Rodica de la Casin a primit trusoul de hainute dupa nasterea celui de-al 5 –lea copil. Mariana, eleva din Ferastrau foarte buna la invatatura, primeste lunar 150 de lei pentru abonamentul de autobuz si rechizite. Am continuat ..
mar 11
Filmul lunii martie 2016
Oneşti
Foto
2016 – Anul omagial al educaţiei religioase a tineretului creştin ortodox şi Anul comemorativ al Sfântului Ierarh Martir Antim Ivireanul şi al tipografilor bisericeşti Sfântul Ierarh Martir Antim Ivireanul, Mitropolitul Țării Românești (cca. 1650 - 1716) (Antimoz Iverieli, in georgiana)Deşi n-a fost român de neam, prin harul cuvintelor şi vieţii lui, Mitropolitul Antim a fost iubit şi preţuit de poporul nostru care a văzut î ..
mar 09
Acțiuni din lunile Ianuarie – Februarie 2016
Oneşti
Odata cu reinceperea cursurilor scolare, dupa o frumoasa si odihnitoare vacanta de iarna, am reluat proiectul „Sa cresti mare!” prin care 150 de copii din familii sarace, care invata la Scolile Gimnaziale din Oituz si Bogdanesti, primesc gustarea din pauza mare, de trei ori pe saptamana. Ajutoare de nadejde si mari mesteri la facut sandwich-uri au fost elevii de la colegiile Petru Poni, Gh. Asachi si Dimitrie Cantemir din Onesti. Pe 4.02.2016 ..
Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate