blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire

Ai ales oraşul Oneşti

apr 11
Actiuni din luna martie 2018
Oneşti
Foto
Florin, un barbat grav bolnav, tata a 7 copii, domiciliat in cartierul Slobozia din mun. Onesti a primit o donatie de 2000 lei pentru tratament. Familia Petronelei primeste lunar suma de 150 lei pentru plata luminii si a buteliei cu gaz. Familia lui Gheorghita din Slanic Moldova si familia din Tisa au primit pachete cu alimente. Pentru o familie cu 9 membri din Dofteana, carora le-a luat foc casa, s-au daruit: lenjerie, plapume, jucarii, haine ..
mar 06
Actiuni din luna februarie 2018
Oneşti
Foto
Find o luna de iarna mai grea, activitatile noastre au avut in vedere familiile cu copii aflate continuu in atentia noastra: familia Gabrielei din Tisa, familia Petronelei (a primit 100 lei pentru plata energiei electrice), copii Melindei, familiile de la Belci, Gura Vaii, Ferastrau, copiii strazii si oamenii strazii din Onesti, etc. Cutiile asociatiei din magazine si farmacii sunt periodic deschise si cu banii din ele s-au cumparat: alimente, la ..
ian 31
Actiuni din luna ianuarie 2018
Oneşti
Foto
Am participat dupa puteri la parastasul de 40 zile facut de rude pentru Mihaela Matei. S-au distribuit pachete cu alimente familiilor aflate in atentia noastra din Onesti, Belci, Gura Vaii, M-rea Casin, Borsani, Tisa, familiilor Florentinei, Melindei, Alinei, Neagu, Paciu, etc. Ne-am straduim sa ajutam cu ce putem (masina de transport la Iasi, bani, etc.) pe d-na Violeta, bolnava de cancer, care a iesit foarte slabita din spitalul de la Iasi. I ..
dec 23
Actiuni din luna decembrie 2017
Oneşti
Foto
La sarbatoarea Sfantului Nicolae (6.12.2017): 25 de copiii de clasa a V-a din Oituz au primit pachete cu dulciuri si fructe, la care am adaugat cate o mica Psaltire. Copiii familiei din Tisa au primit haine, pampers, lapte praf, alimente. Familia Condei a primit lenjerie de pat, haine, incaltaminte si hrana sub forma de conserve. Copiii Florentinei au primit jucarii, haine si conserve. La fel au primit familia Paciu, familiile de la Belci si cea ..
dec 19
Un suflet necajit, dar nu singurul
Oneşti
Foto
Pe 14.12.2017 onesteanca Mihaela Matei a fost inmormantata in cimitirul de la Borzesti. In varsta de cca. 50 de ani, avand studii superioare, dar purtand in suflet o adanca depresie, ea a fost ajutata in timp cu o locuinta temporara, cu mancare, haine sau bani. Mihaela este ultima din sirul persoanelor sarace si bolnave pe care voluntarii Asociatiei “Bucuria celor necajiti” le-a condus pe ultimul drum. Amintim aici si va rugam sa-i pomeniti ..
nov 29
Actiuni din luna noiembrie 2017
Oneşti
Foto
Astăzi înainte însemnarea bunăvoinţei lui Dumnezeu şi propovăduirea mântuirii oamenilor, în Templul lui Dumnezeu luminat Fecioara se arată şi pe Hristos tuturor mai înainte Îl vesteşte. Acesteia şi noi cu mare glas să-i strigăm: Bucură-te, Împlinirea rânduielii Ziditorului. (Tropar la Praznicul Intrării în Biserică a Maicii Domnului)1.11.2017: Cativa oameni ai strazii din Onesti au primit cate 10 lei, un mic ajutor din part ..
nov 03
Actiuni din luna octombrie 2017
Oneşti
Foto
De Sarbatoarea Acoperamantul Maicii Domnului (1.10.2017) au fost miluite 30 persoane nevoiase. Pachetul a continut: varza cu carne, fasole cu carnati, orez cu pui, ciorba cu afumatura, paine, dulciuri, fructe; Mamicile a doi bebelusi au primit lapte praf si pampers; Oamenii strazii din gara Onesti au primit haine si mancare calda; Marian, baiatul de 10 ani operat acum cateva luni pe creier, a fost ajutat sa ajunga la Cluj si a primit cele nece ..
oct 02
Actiuni din luna septembrie 2017
Oneşti
Foto
Pentru ca a crescut mare, baietelul Petronelei, pe numele sau Petru Adrian, merge la scoala iar noi i-am cumparat toate cele necesare: ghiozdan, uniforma, rechizite. Adrian este unul din copiii pe care voluntarii asociatiei noastra l-au ajutat inca de la nastere. A vazut lumina zilei intr-o camera mica dintr-o casa de pe Rotunda (cartierul Slobozia din Onesti), a ajuns cu mama sa si la Pralea (intre sectanti) si a revenit intru ortodoxie, aproape ..
sep 05
Actiuni din luna august 2017
Oneşti
Foto
In perioada dinainte de Sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului au fost distribuite pentru peste 170 de persoane sarace, pachete consistente cu alimente gatite: carne cu sos, fasole cu carnati, orez, ciorba, drob, sunca, branza, fructe, paine, produse de patiserie. Au fost ajutate familii si persoane sarace din Onesti (blocul Evazat, gara Borzesti, Belci, Slobozia, oamenii strazii), Borsani, Slanic, Bratila, Gura Vaii, M-rea Casin. Pe 15 august, c ..
aug 01
Actiuni din luna iulie 2017
Oneşti
Foto
Continuandu-si actele caritabile din luna iunie, un sponsor generos din Onesti a daruit unei doamne din Borsani, bolnava de cancer, suma de 5000 lei, alte trei doamne din Onesti cu probleme grave de sanatate, au fost ajutate cu cate 1000 lei. Familia lui Cosmin, un baietel cu epilepsie, a primit 1000 lei pentru medicamente, la care noi am adaugat alimente si haine. Un domn, bolnav de cancer, din Onesti a primit si el suma de 5000 lei pentru trata ..
Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate