blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire

Ai ales oraşul Oneşti

iul 20
Cumpar din Romania ta!
Oneşti
La initiativa unor tineri inimosi din Bucuresti am inceput aceasta actiune.Ei ne-au donat suma de 500 lei, cu conditia sa cumparam cartofi din comuna CORNU LUNCII de langa FALTICENI, bucurand pe batranii cultivatori de acolo.Cartofii cumparati au fost donati pentru nevoiasii din Onesti si imprejurimi. Bucuria acestei actiuni este dubla: pe de o parte pentru batranii care nu au posibilitatea sa-si vanda cartofii si pe de alta parte, pentru nevoias ..
mai 18
Acțiuni de Sfintele Sărbători de Paști
Oneşti
Foto
Actiunile noastre in luna aprilie si de Sfintele Sarbatori de Pasti: 200 de familii din Onesti, Slanic Moldova, M-rea Casin au primit pachete cu alimente ( 1 l ulei, 1 kg zahar, 1 kg orez, 1 pui, 1 borcan gem, 1 cozonac, 1 piine, dulciuri ) Am dus copiilor, din Centrul Alexandra, fructe si pulpe de pui; incepand cu prima miercuri si vineri de dupa Sfintele Paste oferim saptamanal, copiilor, clatite sau pizza Am dus copiilor de la Centrul Ca ..
mai 18
Activitate martie 2012
Oneşti
Actiunile noastre din luna martie 2012: Am donat 500 lei, respectiv 300 lei pentru doua doamne din Onesti, bolnave de cancer Am dus copiilor, din Centrul Alexandra, fructe, dulciuri si pulpe de pui Am dus copiilor de la ,,Binecuvantati copii”, de doua ori pe saptamana, clatite cu gem Am asigurat o masa calda ( lunara ) copiilor necajiti din cadrul Asociatiei ,,Acasa la Biserica” ( de la biserica Sf. Nicolae – Onesti ) De Lasatul se ..
mar 06
Acțiuni curente ianuarie-februarie 2012
Oneşti
am asigurat zilnic, in perioada foarte geroasa, mancare calda pentru 10 persoane, oameni ai strazii, la adapostul deschis la Spitalul municipal Onesti; am asigurat zilnic hrana calda pentru 2-3 familii; asiguram permanent, saptamanal, alimentele necesare pentru o eleva silitoare de liceu din Onesti, cu o situatie materiala dificila; am donat tinerei de 23 ani din Comanesti, Denisa Corina Porfir, bolnava de leucemie, un ajutor de 2000 lei ; c ..
ian 30
Acțiunile campaniei din decembrie 2011
Oneşti
Foto
am dus la o familie cu copii din Slanic Moldova si la 3 familii cu copii din Cerdac pachete consistente cu alimente, dulciuri, jucarii si haine; am dus pachete cu alimente si haine la 6 familii de la Casin; liceenii de la Colegiul Tehnic Gh Asachi din Onesti au pregatit 30 de cutii de pantofi cu daruri de Craciun ( in cadrul campaniei ,,Ajuta-ne sa ajutam !” ) pentru copii nevoiasi; de asemenea au pregatit si daruit pachete cu alimente pent ..
dec 05
Mos Craciun si copii saraci
Oneşti
Foto
Colinde, bucurie, miros de scortisoara si vin fiert. Se apropie Craciunul si toti ne lasam vrajiti de magia sarbatorilor de iarna. Il asteptam cu mult drag pe Mos Craciun, numai ca el uita uneori de copiii saraci. Asa ca, noi, echipa Asociatiei “BUCURIA CELOR NECAJITI” ii reamintim Mosului ca exista si acesti copii tristi si mai putin fericiti, care-l asteapta cu multa bucurie in pragul casei. Fii generos! Alatura-te echipei noastre si trans ..
dec 01
Actiuni curente Iunie - Noiembrie
Oneşti
Foto
Am oferit unei vaduve cu 3 copii un ajutor material in valoare de 600 lei pentru plata datoriilor curente ale apartamentului sau neincalzit; Am ajutat-o pe tanara orfana Irina sa-si rezolve unele problemele de sanatate; Am impartit elevilor de la Colegiul Dimitrie Cantemir, 850 de pliante cu viata Sf Dimitrie Izvoratorul de mir; Am ajutat-o pe Camelia Hurmuzache sa faca pomana de 1 an pentru copii sai morti in incendiu; Am platit pentru o f ..
aug 16
Acţiuni permanente 2011
Oneşti
În cadrul acţiunii ,, Dar din dar “, săptămânal, cu ceea ce s-a strâns din cutiile de colectare depuse în magazinele din oraş şi cu darurile oferite de oameni inimoşi, ajutăm 10 familii cu mulţi copii; Ajutăm săptămânal cu alimente şi unele materiale igienico-sanitare copii Centrului Rezidenţial “Alexandra” Oneşti şi Centrului de zi “Binecuvântaţi copii” Oneşti; Asigurăm cheltuielile curente şi de întreţin ..
aug 01
Acţiuni lunare 2011
Oneşti
Luna Februarie S-a desfăşurat Concursul ,, Promovează o idee”. Premianţii concursului sunt: Tîrţoaca Emilia-Elena şi Cîmpureanu Cătălina Mihaela. Luna Martie A avut loc în colaborare cu magazinul Profi din Oneşti concursul de desene pentru copii, cu ocazia zilei de 8 Martie. Câştigătoarea concursului este Trif Maria, o tânără crescută la Casa de copii orfani din Oneşti - detalii; S-au dus dulciuri, haine şi fructe la ..
iun 10
Dăruind vei dobândi!
Oneşti
Foto
Dacă am face socoteala cheltuielilor cu totul zadarnice şi de prisos pe care fiecare dintre noi le facem în anumite momente şi dacă le-am strânge sub forma unei contribuţii de binefacere, am avea, la nivel de ţară, mai multe azile decât bătrâni, mai multe şcoli decât elevi, mai multe centre sociale decât asistaţi şi tot ne-ar mai rămâne bani. Lucrurile nu stau din nefericire aşa şi de aceea noi Asociaţia ,,Bucuria celor nec ..
Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate