blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire

Ai ales oraşul Oneşti

nov 15
Activități Octombrie 2012
Oneşti
familia Doaga din Bogdanesti ( familie saraca, cu 3 copii mici ) a primit alimente in valoare de 140 lei, haine si suma de 100 lei; silitoarea noastra eleva de liceu a primit rechizite in valoare de 40 lei, haine, mancare gatita si suma de 50 lei; ulterior a fost ajutata sa-si cumpere manuale si rechizite; familia Petronelei ( fetita bolnava de autism ) a primit haine, jucarii si mancare gatita pentru cateva zile; ulterior s-au oferit aliment ..
oct 16
Actiuni Septembrie 2012
Oneşti
„Uneori este foarte greu sa nu faci nimic.” Am continuat ajutorul financiar de cate 250 lei pentru 4 copii/tineri cu autism, care fac terapie; Asiguram pentru tanara orfana Irina si pentru fam Paciu, plata cheltuielilor de intretinere si chirie pentru garsonierele in care locuiesc; Am continuat un proiect lunar in care 4 familii nevoiase au primit hrana gatita pentru o zi; Pentru 40 de tineri de la Penitenciarul Tg Ocna am asigurat in ..
sep 07
Actiuni desfasurate in perioada vacantei de vara
Oneşti
Iulie 2012 pentru 85 de copii de la Centrul Alexandra din Onesti si alte 40 de persoane din familiile sarace am oferit un desert dulce ( valoare 250 lei ) am cumparat lapte praf pentru copii sugari din familiile sarace ( valoare 250 lei ) tinerii orfani Maria si Cristian au primit pachete cu alimente o familie din blocul Evazat a primit alimente, bani si haine August 2012 actiuni s-au bazat pe alimente cumparate din cei 600 lei cole ..
aug 25
Asociația ,,Bucuria Celor Necăjiți” sau Cum să nu uităm de cei mai triști ca noi!
Oneşti
Asociația „Bucuria Celor Necăjiți” este o organizație non-guvernamentală, creștin-ortodoxă, non-profit care a luat ființă în martie 2009 în Onești din nevoia sufletească a unui grup de oameni inimoși, cu credință în Bunul Dumnezeu, de a-i ajuta pe semenii lor nedreptățiți de soartă. Asociația își desfășoară activitatea exclusiv pe bază de voluntariat. Membrii și colaboratorii donează și colectează bani, aliment ..
aug 02
Actiuni permanente lunare si saptamanale
Oneşti
Asiguram zilnic hrana calda pentru 2-3 familii; Asiguram permanent, saptamanal, alimentele necesare pentru o eleva silitoare de liceu din Onesti, cu o situatie materiala dificila; Asiguram lunar un ajutor financiar de cite 250 lei pentru 2 tineri cu autism, care fac terapie in cadrul Asociatiei de Autism Renasterea Sperantei din Bucuresti ; Asiguram lunar un ajutor financiar de cite 250 lei pentru 2 copii cu autism, de 4 si 5 ani, care fac t ..
iul 25
Actiuni mai - iunie 2012
Oneşti
Am donat 500 kg de cartofi catre Centrul Alexandra; Am donat 200 kg de cartofi si alte alimente, inclusiv paine ( 200 lei ) pentru 40 de familii necajite; Am donat 500 lei familiei Ionascu, pentru fetita lor Georgiana, bolnava de autism; ulterior al donat alti 500 lei, bani obtinuti din cutiile de donatii din magazine si din sponsorizari; Pentru o familie cu probleme din mun. Roman am donat haine si alimente; Am donat unei eleve silitoare ..
iul 20
Cumpar din Romania ta!
Oneşti
La initiativa unor tineri inimosi din Bucuresti am inceput aceasta actiune.Ei ne-au donat suma de 500 lei, cu conditia sa cumparam cartofi din comuna CORNU LUNCII de langa FALTICENI, bucurand pe batranii cultivatori de acolo.Cartofii cumparati au fost donati pentru nevoiasii din Onesti si imprejurimi. Bucuria acestei actiuni este dubla: pe de o parte pentru batranii care nu au posibilitatea sa-si vanda cartofii si pe de alta parte, pentru nevoias ..
mai 18
Acțiuni de Sfintele Sărbători de Paști
Oneşti
Foto
Actiunile noastre in luna aprilie si de Sfintele Sarbatori de Pasti: 200 de familii din Onesti, Slanic Moldova, M-rea Casin au primit pachete cu alimente ( 1 l ulei, 1 kg zahar, 1 kg orez, 1 pui, 1 borcan gem, 1 cozonac, 1 piine, dulciuri ) Am dus copiilor, din Centrul Alexandra, fructe si pulpe de pui; incepand cu prima miercuri si vineri de dupa Sfintele Paste oferim saptamanal, copiilor, clatite sau pizza Am dus copiilor de la Centrul Ca ..
mai 18
Activitate martie 2012
Oneşti
Actiunile noastre din luna martie 2012: Am donat 500 lei, respectiv 300 lei pentru doua doamne din Onesti, bolnave de cancer Am dus copiilor, din Centrul Alexandra, fructe, dulciuri si pulpe de pui Am dus copiilor de la ,,Binecuvantati copii”, de doua ori pe saptamana, clatite cu gem Am asigurat o masa calda ( lunara ) copiilor necajiti din cadrul Asociatiei ,,Acasa la Biserica” ( de la biserica Sf. Nicolae – Onesti ) De Lasatul se ..
mar 06
Acțiuni curente ianuarie-februarie 2012
Oneşti
am asigurat zilnic, in perioada foarte geroasa, mancare calda pentru 10 persoane, oameni ai strazii, la adapostul deschis la Spitalul municipal Onesti; am asigurat zilnic hrana calda pentru 2-3 familii; asiguram permanent, saptamanal, alimentele necesare pentru o eleva silitoare de liceu din Onesti, cu o situatie materiala dificila; am donat tinerei de 23 ani din Comanesti, Denisa Corina Porfir, bolnava de leucemie, un ajutor de 2000 lei ; c ..
Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate