blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire

Ai ales oraşul Oneşti

feb 04
Actiuni din luna ianuarie 2019
Oneşti
Foto
Prin bunavointa unui donator, o masina de spalat a ajuns la familia Margaretei de pe Lesunt. Noi am daruit consumabile (detergent, etc.) pentru aceasta.Oameni cu suflet mare au daruit o suma importanta de bani tanarului Toma pentru realizarea unei proteze la o mana amputata. 300 de lei a primit si Petronela pentru datorii la utilitati. 100 de lei a primit o femei cu probleme de sanatate din Ferastrau, pentru a ajunge la o eventuala operatie.Pache ..
ian 21
Actiuni din luna decembrie 2018
Oneşti
Foto
In Duminica de dupa Sarbatoarea Sf. Ap. Andrei am daruit 50 pachete cu alimente unor familii necajite.La praznuirea Sf. Ierarh Nicolae s-au pregatit si daruit 50 pachete cu dulciuri si psaltiri copiilor de la Scoala Gimnaziala Oituz.Un pachet cu hainute, conserve si alimente a ajuns la tanti Silvia la Berzunti.Un alt pachet a ajuns la Borsani la familia lui Cosmin. Greu incercata este familia sa, deoarece unul dintre frati Vasile (3 ani) oparindu ..
ian 14
DAR DIN DAR CENTENAR
Oneşti
Foto
La Sărbătoarea Nașterii Domnului, Asociației “Bucuria celor Necăjiți” vă urează să aveti lumini in inimi si în Noul An 2019 să fiți mai buni, mai fericiți și mai aproape de Domnul Nostru Iisus Hristos, Lumina lumii. La mulți si buni ani!450 persoane au primit darul nostru. Am ajuns in case mai necajite din Onesti, M-rea Casin, Bratila, Borsani, Slobozia-Onesti, Cleja, Tisa, Ferastrau, Oituz, Slanic Moldova, Cerdac, Tg Ocna, Dof ..
dec 03
Actiuni din luna noiembrie 2018
Oneşti
Foto
Am ajuns cu Cosmin (12 ani) la dl dr Bratu, primind tratament si recomandarea pentru un consult mai amanuntit la Iasi. Pentru fratii sai si bunica din Borsani care ii ingrijeste pe toti am luat medicamente pentru raceala. Reteta de medicamente pentru Cosmin a costat 200 lei, bani stransi din cutiutele de donatii din farmacii. Lui Cosmin i-am adus mare bucurie, ducandu-l in oras prin magazine (unde nu a mai fost niciodata) sa-si cumpere tot ce isi ..
nov 03
Actiuni din luna octombrie 2018
Oneşti
Foto
Elena, o femeie vaduva din Uricani Petrosani, ne-a solicitat ajutorul si a primit un pachet consistent cu alimente, medicamente si haine. Familia din Dofteana, careia i-a ars casa cu ceva timp in urma, si au refacut-o intre timp, a primit conserve pentru perioada de iarna, o icoana, binecuvantare pentru casa noua, si o carte de rugaciuni. O femeie din Onesti, cu probleme la un picior (suspecta de cancer) a primit prin bunavointa unui sponsor ge ..
oct 18
MARATONUL GHIOZDĂNELULUI SEPTEMBRIE 2018 LA FINAL
Oneşti
Foto
Asociatia „Bucuria celor necajiti”, avand ca sponsori Schitul „Adormirea Maicii Domnului” din Oituz si Magazinele „Nevila” din Onesti, au desfasurat actiunea „MARATONUL GHIOZDĂNELULUI SEPTEMBRIE 2018”, prilej cu care au fost daruite 370 ghiozdanele, unor copii de conditie modesta din clasele I – IV, care au fost umplute cu toate cele necesare inceperii anului scolar. Fiecare ghiozdanel a continut: 1 cutie mare de culori, 1 cuti ..
sep 18
MARATONUL GHIOZDĂNELULUI SEPTEMBRIE 2018
Oneşti
Foto
Suflet langa suflet, Asociatia „Bucuria celor necajiti”, avand ca sponsori Schitul „Adormirea Maicii Domnului” din Oituz si Magazinele „Nevila” din Onesti, au demarat actiunea „MARATONUL GHIOZDĂNELULUI SEPTEMBRIE 2018”, prilej cu care au fost cumparate 350 ghiozdanele, dedicate in special copiilor din clasele I – IV, care au fost umplute cu toate cele necesare inceperii anului scolar.Fiecare ghiozdanel contine: 1 cutie mare de ..
sep 06
Actiuni din luna august 2018
Oneşti
Foto
Cu ajutorul Maicii Domnului - Bucuria celor necajiti, si cu sprijinul oamenilor cu suflet mare, de Sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului, 5 bolnavi de cancer au fost ajutati cu medicamente si 50 familii au fost miluite cu alimente, conserve, dulciuri, paine, fructe, haine. Copiii s-au bucurat de jucarii. Am ajuns de doua ori la familia noastra draga din Tisa, cu haine, alimente conservate, ulei, orez, detergent, pampers, etc La familiile sinist ..
aug 03
Actiuni din luna iulie 2018
Oneşti
Foto
Actiunile noastre, cu binecuvantarea parintelui Macarie de la Schitul Oituz, pentru ajutorarea familiilor lovite de revarsari de ape, au fost: 50 pachete cu alimente duse la Sanduleni; 20 pachete cu alimente duse la Ferastau (com. Oituz) la 12 familii sinistrate; 20 pachete cu alimente duse la Cerdac (langa Slanic Moldova) pentru alte 5 familii sinistrate, mai numeroase. Pachetele noastre au continut: ciorba, carne, branza, eugenii, fructe, napol ..
iul 03
Actiuni din luna iunie 2018
Oneşti
Foto
40-50 de pachete cu alimente sunt pregatite sus la Manastirea Oituz si distribuite in fiecare duminica de voluntarii asociatiei. Cu binecuvantarea parintelui Macarie, acestea ajung la batranii din blocul K58 din Onesti si la familiile copiilor din Oituz cuprinsi in proiectul “Sa cresti mare!” S-a facut parastas pentru toti cei trecuti la Domnul si ingropati de asociatia noastra, toate alimentele pregatite ajungand la familiile necajite. Mar ..
înainte 1 2 3 4 5 ... 12
Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate