blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i înţelegea cuv ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire
sep 12

MARATONUL RECHIZITELOR

Bucureşti

Asociatia BUCURIA CELOR NECAJITI impreuna cu partenerul oficial BMF GRUP si cu sprijinul Academiei de Property si Facility Management, al Asociatiei T.A. – Traieste Altfel si al Cinema One Brasov au reusit sa incheie cu succes MARATONUL RECHIZITELOR si sa indeplineasca obiectivul final, acela de a darui 510 ghiozdane echipate scolarilor si prescolarilor din comuna Malureni, judetul Arges.

Ne bucuram ca am ales comuna Malureni pentru desfasurarea acestei campanii, am colaborat eficient si am regasit in dumneavoastra oameni de incredere, implicati si dornici sa isi sprijine consatenii.

Cu ajutorul fotografiilor si filmarilor facute la eveniment, am facut publica distribuirea rechizitelor si finalitatea cu succes a campaniei sociale. Astfel, speram ca initiativa noastra a facut oamenii sa fie mai increzatori si sa isi dezvolte spiritul de solidaritate.

Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate