blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire
oct 18

MARATONUL GHIOZDĂNELULUI SEPTEMBRIE 2018 LA FINAL

Oneşti

Asociatia „Bucuria celor necajiti”, avand ca sponsori Schitul „Adormirea Maicii Domnului” din Oituz si Magazinele „Nevila” din Onesti, au desfasurat actiunea „MARATONUL GHIOZDĂNELULUI SEPTEMBRIE 2018”, prilej cu care au fost daruite 370 ghiozdanele, unor copii de conditie modesta din clasele I – IV, care au fost umplute cu toate cele necesare inceperii anului scolar. Fiecare ghiozdanel a continut: 1 cutie mare de culori, 1 cutie de carioci, 1 bloc de desen, 1 rigla, 2 caiete dictando, 2 caiete matematica, 1 cutie acuarele, 1 penar (cu stilou-pix, creion, ascutitoare, radiera), 1 cruciulita.

Cele 370 de ghiozdanele au fost distribuite astfel:
SCOLILE DIN ONESTI - INTRE 10 SI 15 GHIOZDANE
SCOALA SF. VOIEVOD STEFAN CEL MARE SI SFANT - 40 GHIOZDANE
SCOALA G. CALINESCU – 20 GHIOZDANE
SCOALA CAIUTI - 30 GHIOZDANE
SCOALA BRATILA – 19 GHIOZDANE
SCOALA GAICEANA – 50 GHIOZDANE, inclusiv dulciuri si hainute
SCOLILE DIN CASIN SI M-REA CASIN - 50 GHIOZDANE
SCOLILE DIN OITUZ SI FERASTRAU – 50 GHIOZDANE
SCOALA SLANIC MOLDOVA - 50 GHIOZDANE. La aceasta scoala, in cadrul unui proiect scolar de invatare a regulilor de igiena personala, am daruit 30 periute si tuburi de pasta de dinti care au fost impartite la 30 de elevi.

Multumim voluntarilor asociatiei, donatorilor si oamenilor cu suflet mare, pentru micile lor donatii care au facut posibila desfasurarea acestei actiuni caritabile. Multumim marilor donatori: Schitului „Adormirea Maicii Domnului” din Oituz si firma „Nevila” din Onesti pentru deosebita lor implicare materiala si sufleteasca.

Nasterea Maicii Domnului (8 septembrie) si Acoperamantul Maicii Domnului (1 octombrie) sunt sarbatorile care au incadrat temporar, au marcat si binecuvantat aceasta actiune a Asociatiei „Bucuria celor necajiti”, a noastra si dumneavoastra, prietenii nostri, deopotriva.

Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate