blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire
sep 18

MARATONUL GHIOZDĂNELULUI SEPTEMBRIE 2018

Oneşti

Suflet langa suflet, Asociatia „Bucuria celor necajiti”, avand ca sponsori Schitul „Adormirea Maicii Domnului” din Oituz si Magazinele „Nevila” din Onesti, au demarat actiunea „MARATONUL GHIOZDĂNELULUI SEPTEMBRIE 2018”, prilej cu care au fost cumparate 350 ghiozdanele, dedicate in special copiilor din clasele I – IV, care au fost umplute cu toate cele necesare inceperii anului scolar.

Fiecare ghiozdanel contine: 1 cutie mare de culori, 1 cutie de carioci, 1 bloc de desen, 1 rigla, 2 caiete dictando, 2 caiete matematica, 1 cutie acuarele, 1 penar (cu stilou-pix, creion, ascutitoare, radiera), 1 cruciulita.

Banii au fost stransi prin contributia voluntarilor asociatiei, de la donatori si oameni cu suflet mare, din cutiile asociatiei, aflate in magazine si farmacii. Importante au fost contributiile financiare ale sponsorilor actiunii noastre: Schitului „Adormirea Maicii Domnului” din Oituz, care prin parintele Macarie Banu a binecuvantat intreaga actiune, si firma „Nevila” din Onesti.

Actiunea de distribuire a ghiozdanelelor este in plina desfasurare. Vom reveni cu detalii si fotografii cu copii bucurosi.

Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate