blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire
mar 08

Expoziţie de Ziua Mamei la Profi Oneşti

Oneşti

O inedita actiune a fost organizata la magazinul Profi din Onesti, acolo unde vor fi expuse peste 45 de desene facute de copiii defavorizati din Onesti si avind tema „8 Martie 2011– Ziua Mamei”.

Pe linga surpriza frumoasa facuta femeilor care trec pragul magazinului, actiunea are si o componenta umanitara si una educativa.

Implicarea copiilor in realizarea lucrarilor artistice a fost facuta cu sprijinul Asociatiei de caritate „Bucuria celor necajiti”, care va oferi si citeva premii. Iar magazinul Profi va gazdui lucrarile si va asigura pachete cu dulciuri si fructe tuturor participantilor, care sint copii de la Centrul Rezidential „Alexandra” si elevi de la scolile generale din municipiu.

Inaugurarea expozitiei a avut loc pe 7 martie, de la orele 11,00. „E o actiune organizata in toate magazinele Profi din tara – ne-a spus Ciprian Cimbru, seful de magazin din Onesti. Vom amplasa si o mica urna pentru donatii, in cazul in care cineva doreste sa cumpere vreo lucrare sau sa ii ajute pe cei necajiti, iar banii strinsi vor ajunge la copiii defavorizati”.

Asociatia „Bucuria celor necajiti” va oferi si alte cadouri pentru participantii la expozitie, cum ar fi rechizitele. Cea mai buna lucrare, care va fi stabilita de reprezentantii asociatiei impreuna cu responsabilii de la Profi, va fi inramata la o firma specializata din Onesti, iar tabloul va fi inminat cistigatorului.

Material preluat de pe: www.onestionline.ro

Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate