blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire
dec 11

Deznodamant Supralicitatie caritabila

Bucureşti

Deznodamantul < Supralicitatiei caritabile “Bucuria celor necajiti”, Bucuresti, 19.11.2016 >


Evenimentul s- a născut din dorința unor oameni, cu inima mare, de a ajuta si a face bine semenilor care au nevoie. Motorul acestei acțiuni este Domnica Poiana de la firma Chemomed din București ajutata îndeaproape si cu toată dăruirea si implicarea de către colegele ei si de oneșteanca noastră, actrita Aniela Petreanu.

Sala de dans in care a fost evenimentul ne- a fost pusă la dispoziție gratuit de către Marius Ionita care ne- a bucurat si cu câteva reprezentații de dans.Au mai fost câteva momente artistice prezentate de actorul Costel Bojog ,cunoscut mai ales prin spectacolele lui de stand- up comedy si de trupa savuroasa de comedie a lui Cristi Toma.

Persoane cu suflet frumos si empatice ne- au donat diverse lucruri, obiecte de valoare, de foarte buna calitate , vouchere reprezentând ședinta foto sau atelier in familie de hârtie reciclata, deosebite ornamente florale, genți create de Catalina Grama (Jojo) de la Gramaldy, sculpturi din lemn. Toate aceste obiecte au fost licitate si au ajuns la prietenii nostri, cunoscuti si necunoscuti, care au fost alaturi de noi in acea seara.

La final a fost supralicitată icoana "Bucuria celor necăjiți", adjudecata pentru o suma care a mărit considerabil totalul adunat. Toți participanții au plătit un bilet de intrare de 25 de lei, iar casa s-a tinut intr-una din cutiile de donatii ale Asociației “Bucuria celor necajiti”, beneficiara acestei actiuni caritabile. S- au strâns 2500 de lei, cu ajutorul Domnului si al Maicii Sale, care ne- au ajutat permanent, căci doar in doua saptamâni am pus totul la cale, bucurandu-ne de ceea ce a  ieșit.

Toti banii stransi cu acest prilej vor fi folositi pentru a aduce lumina electrica in casa familiei Neagu, din sat Ferastau, com Oituz, jud. Bacau. Familia Neagu traieste foarte modest, intr-o veche casa batraneasca cu doua camere, fara venituri stabile, doar prin munca cu ziua prin vecini sau din activitati agricole sezoniere ( fructe de padure, cultivarea legumelor, etc.). Familia este compusa din 8 membrii dintre care 5 sunt copii minori: Nicu, Adrian si Marian (gemeni), Gabriel si Lorena. Primii trei copii sunt cuprinsi in proiectul nostru scolar  “Sa cresti mare!” primind saptamanal un ajutor constand in alimente si dulciuri, stimulent pentru a nu abandona scoala (din cauza saraciei) si a invata cat mai bine. 

Asociatia “Bucuria celor necajiti” va multumeste voua bucurestenilor cu Suflet Mare, care distrandu-va impreuna, ati sustinut o cauza nobila. Multumim si “motoraselor” acestei actiuni.

Vom reveni cu fotografii cand se va aprinde oficial becul in casa familiei Neagu.

Photo credit: @goodmooddancestudio

Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate