blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i înţelegea cuv ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire
iun 10

Dăruind vei dobândi!

Oneşti

Dacă am face socoteala cheltuielilor cu totul zadarnice şi de prisos pe care fiecare dintre noi le facem în anumite momente şi dacă le-am strânge sub forma unei contribuţii de binefacere, am avea, la nivel de ţară, mai multe azile decât bătrâni, mai multe şcoli decât elevi, mai multe centre sociale decât asistaţi şi tot ne-ar mai rămâne bani.

Lucrurile nu stau din nefericire aşa şi de aceea noi Asociaţia ,,Bucuria celor necăjiţi...” încercăm să schimbăm, cu ajutorul dumneavoastră, câte ceva.

Daca veţi face apel la memoria dumneavoastră vizuală vă veţi aminti că aţi văzut pe undeva ( într-un magazin, chioşc, librărie, farmacie, etc ) cutiuţa noastră, inscripţionată şi personalizată, pentru colectare de fonduri necesare ajutorării celor cu probleme de orice fel.

DACĂ AVEŢI O AFACERE, ORIUNDE ÎN ROMANIA, ŞI DUMNEAVOASTRĂ PUTETI GĂZDUI O ASEMENEA CUTIE SI CU FONDURILE STRÂNSE ÎN EA VOM PUTEA AJUTA ÎMPREUNĂ PE CINEVA PE CARE ÎL ŞTIŢI ÎN IMPAS SAU VOM PUTEA ACHIZIŢIONA DIN MAGAZINUL DUMNEAVOASTRĂ PRODUSE PE CARE ULTERIOR LE VOM DISTRIBUI CELOR NEVOIAŞI.

Oamenii nevoiaşi sunt mai mulţi decât vă imaginaţi. Noi suntem puţini dar alături de dumneavoastră vom fi mai numeroşi şi veţi descoperi bucuria de a face un bine celorlalţi.
Ce poţi face cu 1 leu? Ce mai înseamnă astăzi 5 lei? Dar leul dumneavoastră, cu leu celuilalt şi cu leul meu pot însemna o pâine, o sticlă de ulei, o ciocolată, un fruct sau un medicament.
Trăim vremuri dificile, din ce în ce mai grele şi dacă suntem oneşti trebuie să recunoaştem că la originea crizei pe care o traversăm stau lăcomia, egoismul şi nepăsarea.

Darul dumneavoastră este un semn de iubire pentru că este un gest liber către celălalt.
Să facem impreună exercitiul libertăţii şi al iubirii, dăruind!
Ne dorim să strângem rândurile, să fim cât mai numeroşi şi să devenim o forţă.

VĂ AŞTEPTĂM CU BĂNUŢUL ( DONAŢIA ) DUMNEAVOASTRĂ ÎN CUTIILE DIN CENTRELE COMERCIALE SI DE PRETUTINDENI, sau cu orice donaţie în produse alimentare ( făină, ulei, conserve, etc ) sau nealimentare ( haine, mobilier, electrocasnice, etc ) la sediul asociaţiei noastre din Oneşti, intersectia stăzilor Mercur şi Venus ( tel 0746 678 576, 0754 218 925 ) şi ca să vă încredinţaţi că gestul dumneavoastră contează, vă invităm în timpul liber, să ne fiţi alături în activitaţile noastre desfăşurate în totalitate pe bază de voluntariat.

Nota de transparenta: Predarea cutiei si ridicarea numerarului strans in aceste cutii se face pe baza de procese-verbale semnate de reprezentantul Asociatiei ,,Bucuria celor necajiti“ si de reprezentantul magazinului partener.

Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate