blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire
ian 14

DAR DIN DAR CENTENAR

Oneşti

La Sărbătoarea Nașterii Domnului, Asociației “Bucuria celor Necăjiți” vă urează să aveti lumini in inimi si în Noul An 2019 să fiți mai buni, mai fericiți și mai aproape de Domnul Nostru Iisus Hristos, Lumina lumii. La mulți si buni ani!

450 persoane au primit darul nostru. Am ajuns in case mai necajite din Onesti, M-rea Casin, Bratila, Borsani, Slobozia-Onesti, Cleja, Tisa, Ferastrau, Oituz, Slanic Moldova, Cerdac, Tg Ocna, Doftana, Zemes, Moinesti, Borzesti-Onesti, Stefan cel Mare, Caraclau, Adjud. Copiii de la Centrul „Episcop Melchisedec” al Arhiepiscopiei Romanului si Bacaului nu au fost nici ei uitati.

Prin bunavointa dumneavoastra, a tuturor, pachetul a fost plin cu cate putin din toate: vesela inox, produse de igiena, paturi, fete de masa, sucuri, alimente (faina, orez, zahar, malai, ulei), paine, dulciuri, cozonaci, conserve cu mancare gatita, jucarii, iconite si un cuvant de folos. Copiii de la Centrul „Episcop Melchisedec” au primit pui congelati pentru masa de sarbatori.
Slava Domnului si Maicii Sale pentru toate.

Primiti-ne va rugam in casele voastre indestulate sau mai saracute si cu acest mic cuvant de folos despre Linistea sufleteasca:

La un dineu, se gasea, printre musafiri, si un ateu care l-a intrebat la un moment dat pe crestinul de alaturi:
- De unde stii tu ca Dumnezeu te-a iertat pentru pacatele tale sau ca iti asculta rugaciunile, cand, de fapt, nu vezi nimic din toate acestea ?
- Dar tu, il intreba la randul sau crestinul, de unde stii daca este zahar in ceaiul pe care il bei acum ?
- Cum de unde ? Simt gustul zaharului.
- Deci stii ca este zahar in ceaiul tau, chiar daca nu-l vezi. E, tot asa simt si eu dragostea lui Dumnezeu in inima mea. Sufletul meu ingreunat de pacate se simte izbavit prin puterea Sfantului Duh. Sfanta Liturghie, Sfanta Spovedanie, rugaciunile imi inalta sufletul ce nu-si gaseste linistea decat la Dumnezeu.

Dragostea nu o vezi cu ochii trupului, ci cu ochii sufletului.
"Cand am ajuns la iubire, am ajuns la Dumnezeu."

Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate