blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire
feb 01

Concurs cu premii substantiale

Oneşti

Pina pe 10 februarie, la Onesti se pot face inscrieri pentru concursul organizat de asociatia de caritate “Bucuria celor necajiti”, care cuprinde 5 teme (idei, texte, imagini si desene), pentru fiecare atribuindu-se premii cuprinse intre 100 si 500 de lei.

La prima tema, concurentii trebuie sa propuna 5 idei de actiuni, pe care asociatia ar trebui sa le organizeze si care sa fie adresate tinerilor. Fiecare actiune trebuie sa primeasca o denumire si sa fie detaliata printr-un text de maxim 100 de cuvinte. Un exemplu de actiune poate fi denumita “Absolventul de liceu, incotro?” si realizata ca un dialog intre elevi si invitati, tema putind fi modul de alegere a unei facultati cu bune perspective in gasirea unui loc de munca. Premiul la aceasta sectiune este de 100 de lei.

A doua tema se refera la propunerea unei idei de proiect prin care Onestiul sa fie pus cit mai mult in valoare. Proiectele pot fi culturale, economice si sociale, ideea trebuie descrisa in maxim 1.000 de cuvinte, iar cistigatorul este premiat cu 200 de lei.

A treia sectiune a concursului presupune redactarea unui text care sa exprime viziunea asociatiei “Bucuria celor necajiti”. Textul trebuie sa fie original, sa genereze simpatie si emotie si sa nu depaseasca 60 de cuvinte, iar premiul este de 300 de lei.

A patra tema este realizarea unei suite de 5 imagini care sa exprime viziunea asociatiei onestene. Imaginile trebuie sa exprime povesti de viata sau metafore ale valorilor crestine promovate de asociatie, iar acestea pot fi desene, picturi, fotografii etc. Premiul pus in joc este de 400 de lei.

Ultima sectiune din concurs este realizarea unui design pentru trei cutii similare cu cele pentru prajituri din ciocolata de lux. Cutiile trebuie sa se refere la bucuria unei sarbatori (cum ar fi Craciunul sau Pastele), la o urare (de exemplu „La multi ani!”) sau la un mesaj (cum ar fi „Iti multumesc” sau „Te iubesc”), iar dimensiunile acestora trebuie sa fie de 9 centimetri inaltime, 18 cm lungime si 18 cm latime. Premiul cistigatorului acestei sectiuni este de 500 de lei.

Doi ani de activitate in sprijinul celor necajiti

Acest concurs a fost organizat cu prilejul implinirii a doi ani de la infiintarea oficiala a Asociatiei „Bucuria celor necajiti”, dar si pentru a evalua perceptia pe care o au onestenii asupra acestei asociatii. „Vrem sa vedem ce urme am lasat, in doi ani, asupra lor”, ne-a spus Elena Buhaiu, responsabil cu partea de comunicare in cadrul asociatiei. Totodata, se urmareste si descoperirea de persoane talentate si creative, pe care asociatia sa le poata sprijini, sens in care au fost puse afise si la scoli si licee. „Am vrea sa fie antrenati si foarte multi tineri, pentru ca ei au alta disponibilitate”, ne-a spus Vasilica Sacaleanu, vicepresedintele asociatiei.

Material prelut de pe: www.ziaruldebacau.ro

Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate