blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire
apr 26

Bucurie de Paşte adusă de Termon CT SA Oneşti

Oneşti

Conducerea SC Termon CT SA Oneşti a decis ca înainte de Paşte să aducă o bucurie celor aflaţi în nevoie. Astfel au adunat, timp de câteva zile, alimente, jucării şi haine pentru oamenii cu probleme financiare.

Au fost ajutaţi de cei de la Asociaţia „Bucuria celor necăjiţi”, care i-au îndrumat către familiile nevoiaşe.

Înainte de sărbători, fiecare gest care aduce zâmbet şi speranţă este binevenit. Oamenii aflaţi în nevoie se pot bucura de masa de sărbători şi pot uita, măcar pentru o clipă, de probleme. La acest lucru s-au gândit şi angajaţii de la Termon CT SA Oneşti, care au împărţit pachete cu alimente şi haine.

Fiecare angajat a oferit câte două tichete de masă din care au cumpărat alimente şi au adus de acasă haine şi jucării.

„Este un gest mic, dar important”, a declarat contabila şef, Elena Manole, cea care a avut şi iniţiativa acestei campanii.

Din tichetele strânse au cumpărat ulei, zahăr, orez, făină, bulion, cozonaci, dulciuri, fructe, vopsea pentru ouă.

În această campanie au fost ajutaţi de cei de la Asociaţia „Bucuria celor necăjiţi”, care le-au prezentat o parte din familiile care ar avea nevoie de ajutor. De pachete s-au bucurat 41 de persoane.

Familii nevoiaşe

Fiecare familie la care cei de la Termon CT SA Oneşti s-au oprit, au o poveste tristă şi au fost greu încercaţi de viaţă. O astfel de poveste este cea a unei bunici care îşi creşte singură nepotul de 15 ani, cu handicap. Părinţii acestuia au decedat şi astfel a rămas în grija bunicii.

Un alt caz este cel al unei familii formată din doi tineri crescuţi la orfelinat şi care au la rândul lor un copil, pe care încearcă să îl crească cu dragostea şi căldura unui cămin, cărora  lor le-a lipsit.
Astfel de familii s-au bucurat de pachetele cu alimente, pe care ei cu greu le-ar cumpăra pentru masa de Paşte.

Pe data de 15 aprilie au împărţit pachete aducând prin gestul lor o bucurie celor în nevoie. Din puţinul lor, fiecare angajat a făcut un gest important, demn de urmat.

Material preluat de pe: infotrotus.ro

Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate