blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Ia aminte, dacã Dumnezeu se sãlãșluiește înlãuntrul tãu, atunci toate sunt bune și frumoase. Iar dacã Dumnezeu lipsește, toate sunt strâmbe.
Copilul nu datoreazã pãrintelui viața, ci creșterea.
Prieten îmi este cel ce-mi aratã greșelele și dușman cel ce mã laudã.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare!
iun 08

Ajuta-ne sa ajutam! Ai acasă o cutie de pantofi de care te poţi lipsi?

Oneşti

Spune-mi când ai primit ultimul dar?! Sau mai bine nu! Mai bine aminteşte-ţi când ai făcut tu ultima oară o bucurie cuiva, dăruind? De ce m-am răzgândit? Pentru că bucuria de a dărui nu se compară cu bucuria de a primi! Şi pentru că vreau să te provoc să experimentezi această bucurie, personal.

Te rog nu te gândi că un DAR implică costuri aferente … Nu se poate să nu ai ceva de oferit. Uită-te atent la formularul nostru din foto ataşat şi o să vezi că e mai simplu decât credeai! Hai să nu fim egoişti şi să susţinem că nu avem ,,ceva” de împărţit cu un semen de-al nostru! Trebuie doar să VREM şi să ne propunem cu tot dinadinsul să facem asta. Este o chestiune de voinţă, şi ca să te conving o să-ţi spun că cel mai frumos DAR este cel neaşteptat şi o să adaug că ,,pentru orice lucru bun, Dumnezeu se bucura“ ( Sf. Efrem Sirul ). Cât despre cei cărora le sunt adresate aceste mici atenţii … n-am să-ţi spun nimic, trebuie să te convingi personal, trebuie să vezi un singur licăr de bucurie în ochii unui copil sau un zâmbet însoţind un mulţumesc timid …

Poţi veni alături de noi, oricine poate fi voluntar şi o să constaţi că merită efortul.

Documente utile

Cutia de pantofi 1 (74 KB) 08.06.2011
Cutia de pantofi 2 (75 KB) 08.06.2011
Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate