blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire
iun 08

Ajuta-ne sa ajutam! Ai acasă o cutie de pantofi de care te poţi lipsi?

Oneşti

Spune-mi când ai primit ultimul dar?! Sau mai bine nu! Mai bine aminteşte-ţi când ai făcut tu ultima oară o bucurie cuiva, dăruind? De ce m-am răzgândit? Pentru că bucuria de a dărui nu se compară cu bucuria de a primi! Şi pentru că vreau să te provoc să experimentezi această bucurie, personal.

Te rog nu te gândi că un DAR implică costuri aferente … Nu se poate să nu ai ceva de oferit. Uită-te atent la formularul nostru din foto ataşat şi o să vezi că e mai simplu decât credeai! Hai să nu fim egoişti şi să susţinem că nu avem ,,ceva” de împărţit cu un semen de-al nostru! Trebuie doar să VREM şi să ne propunem cu tot dinadinsul să facem asta. Este o chestiune de voinţă, şi ca să te conving o să-ţi spun că cel mai frumos DAR este cel neaşteptat şi o să adaug că ,,pentru orice lucru bun, Dumnezeu se bucura“ ( Sf. Efrem Sirul ). Cât despre cei cărora le sunt adresate aceste mici atenţii … n-am să-ţi spun nimic, trebuie să te convingi personal, trebuie să vezi un singur licăr de bucurie în ochii unui copil sau un zâmbet însoţind un mulţumesc timid …

Poţi veni alături de noi, oricine poate fi voluntar şi o să constaţi că merită efortul.

Documente utile

Cutia de pantofi 1 (74 KB) 08.06.2011
Cutia de pantofi 2 (75 KB) 08.06.2011
Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate