blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire
apr 15

Activități aprilie 2013

Cluj

Luna aceasta am reusit sa ajutam doi tineri cu pachete cu alimente (lipsa cea mai apasatoare) in valoare de 1 milion si vrem tare mult sa ii ajutam lunar inca o vreme pana cand vor primi pensia de la stat si cu ajutorul Lui Dumnezeu se vor putea descurca singuri. Cei doi sunt nevazatori cu o copilarie trista, dar se lupta sa razbata in lumea noastra, care pare ca nu are loc si pentru ei. Sunt oameni curajosi (copii inca ) ce au avut puterea de a lua viata in propriile maini, asa, fara prea mult ajutor din spate, incercand sa treaca prin intuneric, dar cu lumina din sufletul lor. Speram sa ii putem ajuta si noi si alti oameni cu suflet mare si impreuna sa reusim.

Mai jos puteti descarca povestea vietii lor prezentata pe scurt in varianta pdf.

Povestea lor (100 KB) 15.04.2013
Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate