blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire
mai 07

Activitati de Sfintele Paste 2016

Oneşti

"Dumnezeu poate sa le faca singur pe toate dar,in marea Lui marinimie, ne baga si pe noi in seama si ne lasa, din cand in cand, sa mai intram in cate o lucrare." (Parintele Nicolae Tanase, vorbind despre activitatea lui cu copiii de la Valea Plopului)


Cu ajutorul Domnului nostru Iisus Hristos și al Măicuței Sale, Preasfânta Născătoare de Dumnezeu – „Bucuria celor necăjiţi”, au primit pachete, cu produse specifice de Paști, 2223 de persoane sărace din Onești și împrejurimi.

Au fost miluite familii nevoiașe cu mulți copii din Onești: zonele Podul Alb, Evazatu, Satul Catolic, Slobozia, Mal, Parohia „Sfântul Nicolae”, Parohia „Sfinții Împărați Constantin și Elena”, Parohia „Pogorârea Sfântului Duh”, Borzești, Crucea de Piatră, Belci.

Bătrânii din Onesti, strazile Republicii 58 și Victor Babeș, Aurora și Venus s-au bucurat foarte mult că au fost vizitați și miluiți de voluntarii noștri.

Pachetele cu alimente au ajuns și la familiile din: Târgu Ocna, Cerdac, Slănic Moldova, Borșani, Mănăstirea Cașin, Asău, Moinești, Comănești, Diaconești, Ferăstrău, Oituz, Hârja, Bogdănești, Răcăuți, Conți.

S-au mai oferit pachete la Azilul de bătrâni Hârja, Centrul Melchisedec Bacău, Penitenciarul Tărgu Ocna, Asociația „Acasă la Biserică”, Spitalul municipal „Sfântul Luca al Crimeei”- secția Psihiatrie şi oamenilor străzii din Onești.

Nu au fost omiși nici copiii din Proiectul permanent „Să crești mare!” al Asociației „Bucuria celor Necăjiți.

Alături de noi, la realizarea acestor pachete cu alimente, au fost și câțiva voluntari ai „Asociației Onestin” și un grup de credincioase de la Parohia „Nașterea Maicii Domnului Onești”.

Pe parcursul desfășurării activității ne-am bucurat de susținerea unor oameni cu sufletul mare, care au dăruit alimente, bani, timp și mijloc de transport pentru distribuirea pachetelor.

Dăm Slavă lui Dumnezeu și Maicii Domnului „Bucuria celor Necăjiți”, că au acoperit și au binecuvântat această lucrare, a noastra a tuturor, și ne-au dat putere să o înfăptuim.

Mulțumim Părintelui Protoiereu Ioan Bârgăoanu și tuturor preoților care s-au implicat în această lucrare a Maicii Domnului, din Protopopiatul Onești.

Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate