blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire
feb 14

Actiuni din luna ianuarie 2017

Oneşti

Copii orfani Oana si Ana Marateia, crescuti de bunici, au primit 300 lei pentru achitarea facturii de lumina si un pachet de alimente. 

Familia Melinte, din gara Borzesti, Mihaela din Gura Vaii si Petronela din cartierul Andriesesti au primit lemne de foc, prin bunavointa din unor oameni inimosi. Asociatia i-a ajutat cu plata transportului acestora. Petronela a fost ajutata, cu o parte din bani, pentru a-si cumpara o soba. 

Saptamanal Ana Maria de la Belci, copii Melindei, copii Georgianei din Bratila, copii Petronelei, Iuliana de la Ferastrau, Gergica si Mihaela din Gura Vaii au primit pachete cu mancare gatita. La aceasta s-a adaugat laptele, merele si cornurile donate de elevii de la Scoala Gimnaziala George Calinescu din Onesti.

Familia Paciu a fost ajutata cu spitalizarea si ulterior inmormantarea capului familie: Constantin. S-au donat 1000 lei + 200 lei in alimente. Voluntarii asociatiei si oamenii buni au donat inca 700 lei. 

Am primit donatie in haine de iarna, dintre care 80 de paltoane noi pentru copii si adolescenti, care au ajuns la elevii scolilor din Ferastrau, Oituz, Temelia, la copiii din cartierul Slobozia din Onesti, si la copiii din familiile aflate in atentia noastra. Am primit si rochite pentru adolescente, care vor ajunge tot la copii necajiti din scoli si din familii sarace.

Am daruit haine si pentru batranii din satul Galbeni. 

In ianuarie am facut si un parastas pentru toti cei care, copii sau adulti, au fost ingropati prin grija voluntarilor asociatiei. Pomeneste Doamne pe robii tai raposati: Virgil, Dumitru, Maria, Victor, Liviu, Denisa, Diana, Denisa, Emanuel, Ioana, Raul, Ionut, Florin, Constantin, Ileana. Pachetele cu alimente pregatite cu acest prilej au ajuns tot la oameni nevoiasi.  

 Slava Domnului, Maicii Domnului si Sf. Ioan Botezatorul Domnului pentru toate.

Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate