blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire
ian 21

Actiuni din luna decembrie 2018

Oneşti

In Duminica de dupa Sarbatoarea Sf. Ap. Andrei am daruit 50 pachete cu alimente unor familii necajite.
La praznuirea Sf. Ierarh Nicolae s-au pregatit si daruit 50 pachete cu dulciuri si psaltiri copiilor de la Scoala Gimnaziala Oituz.
Un pachet cu hainute, conserve si alimente a ajuns la tanti Silvia la Berzunti.
Un alt pachet a ajuns la Borsani la familia lui Cosmin. Greu incercata este familia sa, deoarece unul dintre frati Vasile (3 ani) oparindu-se grav cu apa fiarta a ajuns in spital la Bacau. Le-am purtam de grija si surorile acestora Ana Maria si Dorina, copii de gradinita, care au fost internate in spital la Onesti cu pneumonie, avand nevoie de tratament si dupa externare. Bunica Dorina se straduieste sa aiba grija de toti acesti copii, ramasi orfani de parinti.
Mihaela din gara Borzesti, bolnava de ficat, a primit 50 lei pentru a ajunge la medic, pentru consult si tratament, si un pachet cu alimente.
Ne ocupat prin Asistenta sociala de la Onesti de fam. Tanase, cea cu multi copii, carora le asiguram pachetul saptamanal de alimente.
Unei mame cu copil mic, alungata de acasa, i-am asigurat haine si alimente.
Pentru un barbat bolnav de cancer, prin bunavointa unui sponsor, am donat suma de 2000 lei, pentru tratament.
Pentru un barbat cu probleme neurologice din Tg Ocna am reusit sa obtinem, tot prin darul unui sponsor, suma de 1100 lei, necesara tratamentului, foarte scump, pe o singura luna.
Iuliana de la Ferastrau a primit 50 lei pentru plata luminii, haine si mancare.

Cu binecuvantarea parintelui Macarie, cu ajutorul vietuitorilor de la Schitul Oituz, dar si al elevilor de la Scoala Generala nr.1 din Onesti, 450 persoane au primit darul nostru in preajma Sarbatorii Nasterii Domnului. Am ajuns in unele case mai necajite din Onesti, M-rea Casin, Bratila, Borsani, Slobozia-Onesti, Cleja, Tisa, Ferastrau, Oituz, Slanic Moldova, Cerdac, Tg Ocna, Doftana, Zemes, Moinesti, Borzesti-Onesti, Stefan cel Mare, Caraclau, Adjud. Copiii de la Centrul „Episcop Melchisedec” al Arhiepiscopiei Romanului si Bacaului nu au fost nici ei uitati, primind pui congelati pentru masa de sarbatori.

Prin bunavointa si donatiile dumneavoastra, pachetele de Craciun au fost pline cu cate putin din toate: vesela inox, produse de igiena, paturi, fete de masa, sucuri, alimente (faina, orez, zahar, malai, ulei), paine, dulciuri, cozonaci, conserve cu mancare gatita, jucarii, iconite si un cuvant de folos.

Multumim lui Dumnezeu si Maicutei Sale ca ne-a invrednicit sa facem aceste mici fapte bune la sfarsit de an 2018.

Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate