blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire
nov 03

Actiuni Octombrie 2015

Oneşti

Am reluam proiectul “SA CRESTI MARE !” prin care asiguram, de 3 ori pe saptamana, sandwich-ul din pauza mare pentru 80 copii scolari, proveniti din familii nevoiase, care invata la Scoala Generala din Oituz. La pregatirea acestor sandwich-uri suntem ajutati de o echipa inimoasa de tineri de la Onestin.

Proiectul “FAMILIA NEVOIASA”, prin care 100 de onesteni saraci, primesc pachete cu alimente si alte bunuri de stricta necesitate merge mai departe.

Cu ceva timp in urma un sponsor generos a donat trening-uri, sepci, tricouri (toate noi) care, la inceput de octombrie, au fost distribuite copiilor din Oituz cuprinsi in proiectul “SA CRESTI MARE !”

Mariana, o eleva din Ferastrau cu rezultate foarte buna la invatatura este ajutata lunar cu 150 de lei pentru abonamentul de autobuz si rechizite.

400 de icoane cu Sf. Treime, Maica Domnului, Sf. Dr. Luca, Sf. Pantelimon, au fost asezate in fiecare cabinet si salon de bolnavi din Spitalul Municipal Onesti.

20.000 de martisoare Anti-Haloween au fost distribuite copiilor si adolescentilor din scolile si liceele din Onesti si localitatile din jur: Oituz, Casin, Adjud, etc. S-au impartit 20.000 de cruciulite si 4.000 de iconite + cuvant de folos + scrisoare-indemn impotriva falsei “sarbatori” de Haloween.

Va rugam sa ne fiti alaturi in viitoarele actiunii de ajutorare ale celor mai necajiti ca noi.

Slava Sfintei Treimi si Maicutei Domnului pentru toate.
Doamne ajuta tuturor!

Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate