blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire
dec 03

Actiuni Noiembrie 2015

Oneşti

Continuam proiectul “FAMILIA NEVOIASA”, prin care 100 de onesteni aflati in dificultate, primesc pachete cu alimente si alte bunuri de stricta necesitate, distribuite de voluntarii asociatiei noastre. Ramanem aproape si de oamenii strazii, copii strazii si ceilalti asistati ai nostri.

Numarul copiilor din familii sarace, care invata la Scolile Gimnaziale din Oituz si Bogdanesti, care prin proiectul "SA CRESTI MARE !", primesc gustarea zilnica, de trei ori pe saptamana, a ajuns la 150.

Maria, tanara noastra orfana, a fost ajutata sa-si gaseasca o noua locuinta (garsoniera), primind  suma de 750 de lei pentru plata anticipata a chiriei si intretinerii.

Melinda impreuna cu cei 4 copii ai sai (care pana de curand stateau in halta Borzesti), prin intermediul invatatoarei copiilor sai care studiaza la Scoala “Sf Voievod Stefan cel Mare” din Onesti si cu ajutorul unei familii cu suflet mare, a fost primita sa locuiasca intr-un apartament din Onesti, str Saturn, avand asigurata plata cheltuielilor (chirie si intretinere) pe urmatoarele 6 luni. Sebastian si Bianca, copii Melindei, sunt primii la invatatura din clasa.

Violeta Toader, o femeie din Onesti crunt lovita de boala (cancer la san) si-a pierdut acum cativa ani sotul bolnav tot de cancer. Anul trecut si-a pierdut singurul sprijin in boala – pe tanti Ana, mama sa. Tot anul trecut i-au murit soacra, unchiul si cea mai buna prietena care mai avea grija de ea. Chiar daca a fost operata (extirpare de san in 2010) cancerul s-a agravat si de curand a fost diagnosticata cu tumoare la coloana, din cauza careia a paralizat de la brau in jos. Din cauza neputintelor si a lipsei de ajutor risca sa ramana fara mica pensie de 400 lei, caci dupa 5 ani de cancer la san pensia de boala inceteaza. Acum mai au grija de ea doar vecinii de bloc. Asociatia “Bucuria celor necajiti” incerca sa o ajute, insotind-o la Iasi la oncologie, in speranta unei ameliorari a starii sale de sanatate. Cei care pot si vor sa o ajute pe d-na Violeta, macar cu un sfat  pentru a-si pastra mica pensie de boala, fie in alt mod mai concret sunt rugati sa ne contacteze.

Vremea fiind din ce in ce mai rece, cererea de alimente, medicamente, lapte praf si pampers, pentru copii si pentru adulti, este din ce in ce mai mare. Daca puteti, va rugam fiti alaturi de noi in procurarea acestor produse.

Slava Domnului si Maicutei Sale pentru toate. Actiunile noastre continua si in acest Sfant Post al Craciunului. Doamne ajuta tuturor!

Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate