blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire
iul 25

Actiuni din lunile iunie si iulie 2016

Oneşti

Asociatia "Bucuria celor necajiti" nu si-a uitat prietenii din Oituz.


In perioada vacantei de vara, in preajma sarbatorilor Sf. Treimi (iunie 2016) si a Sf. Prooroc Ilie Tesviteanul (iulie 2016), copii scolari din Oituz cuprinsi in proiectul “Sa cresti mare!” au primit, la domiciliul familial, pachete cu alimente constand in: conserve de orez cu carne, ciorba, varza, dulceata, caserole cu macaroane si branza, lapte, etc.


Grupul tinta este alcatuit din 80 de familii sarace, cu copii care invata la Scoala Gimnaziala din Oituz. Odata cu pachetul au primit si o scurta povestire duhovniceasca. Copii nostri, alaturi de parintii si fratii lor, sunt frumosi, dovada fiind si fotografiile atasate.

Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate