blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire
mai 29

Actiuni din lunile aprilie si mai 2017

Oneşti

Dupa Sfintele Pasti, voluntarii asociatiei, au ajuns cu materiale igienico sanitare, alimente, medicamente, haine si jucarii la famiile necajite din Gura Vaii, Manastirea Casin, Bratila si Tisa. 

Petronela si Maria impreuna cu tinerii lor prieteni, fosti colegi de orfelinat, au primit hrana calda.

Marian, baietelul operat de curand , a primit un bax de pampers; Iuliana si Mihaela din Ferastau au primit hrana calda; Oamenii strazii din Onesti au primit sandwich-uri. 

Saptamanal 20 de familii din Onesti, Belci, Borzesti, Casin, Tg Ocna, Slanic Moldova, alaturi de oamenii strazii din Onesti,  sunt ajutate cu alimente: conserve si hrana calda

Copii din familiile necajite, aflate in atentia noastra permanent,a primesc lapte praf, pampers, alaturi de hainute si jucarii din donatii; batranii din familiile sarace primesc medicamente cumparate conform cu retetele medicale primite de la doctori. 

La solicitarea Serviciului de Asistenta Sociala din Primaria Onesti, o fetita de 2-3 ani, provenind dintr-o familie saraca si fara mama, alaturi de fratiorii ei mai maricei, a primit alimente de baza; de asemenea o alta fetita, cu probleme de sanatate si alimentatie, in varsta de 3 ani, a primit lapte praf.

Mihaela din Gura Vaii, care a nascut o fetita, a fost ajutata cu costurile spitalizarii, cu lapte praf, biberon si un mic trusou de hainuite pentru nou-nascuti.

O parte din copiii din proiectul “Sa cresti mare!” din Oituz au primit hrana calda si hainute.

Mama bolnava a copiilor fam. Neagu din Oituz a primit bani pentru efectuarea unor analize medicale.   

Doar enumerate, activitatile noastre par mici si putine, insa ele avand o frecventa saptamanala sunt foarte importante pentru prietenii nostri saraci.  


Cu ajutorul dumneavoastra speram sa facem mai mult! Multumim Domnului pentru toate.

Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate