blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire
oct 02

Actiuni din luna septembrie 2017

Oneşti

Pentru ca a crescut mare, baietelul Petronelei, pe numele sau Petru Adrian, merge la scoala iar noi i-am cumparat toate cele necesare: ghiozdan, uniforma, rechizite. Adrian este unul din copiii pe care voluntarii asociatiei noastra l-au ajutat inca de la nastere. A vazut lumina zilei intr-o camera mica dintr-o casa de pe Rotunda (cartierul Slobozia din Onesti), a ajuns cu mama sa si la Pralea (intre sectanti) si a revenit intru ortodoxie, aproape de Onesti, aflandu-se de 6 ani in atentia asociatiei noastre.   

O fetita din comuna Cleja, dintr-o familie marturisitoare ortodoxa saraca, singura intr-un sat de catolici, a primit si ea ghiozdanelul cu rechizite pentru a merge la scoala. Va fi greu caci toti satenii trag de aceasta familie, sperand sa-i traga la religia catolica.  

Au primit conserve, dulciuri, paine si hrana calda 30 de persoane din Onesti, Ferastrau, Bratila.

Oamenii strazii din Onesti au primit alimente, cumparate cu banii din cutiutele de donatii din magazine. 

In cursul saptamanii ce s-a incheiat copii centrului Melchisedec au primit 50 kg carne, iar 2 familii cu 11 membrii alimente pentru a se putea descurca in perioada imediat urmatoare.

Ca de fiecare data, am cumparat pampers, lapte praf si medicamente pentru cativa copii mici si batranii aflati in atentia voluntarilor nostri.

Incepem o actiune duminicala de ajutorare a unor familii nevoiase, in care fiecare voluntar al asociatiei va putea ajuta o familie nevoiasa, din lista celor aflate in atentia noastra. Langa conservele deja pregatite, fiecare voluntar, in masura posibilitatilor sale, va putea adauga mica sa donatie in alimente, etc.  

Multumim Maicutei Domnului pentru toate cate putem face.

Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate