blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i înţelegea cuv ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire
nov 05

Actiuni din luna octombrie 2019

Oneşti

In primele zile ale lunii octombrie, impreuna cu Cosmin si bunica lui, am calatorit la Iasi, unde Cosmin a fost operat cu succes. Intregul nostru efort financiar s-a ridicat la o suma de cca. 2000 lei. Cat despre efortul sufletesc acesta nu s-a putut masura decat in bucuria reusitei. Multumim tuturor celor care ne-au purtat in gandurile lor bune si in rugaciunile lor. Dupa revenirea acasa, intreaga luna, am fost de 3 ori pe saptamana cu Cosmin la dispensar pentru pansament si in final pentru scos fire.
Pentru familia lui Cosmin din Borsani care a ramas acasa (alte 10 suflete), in lipsa bunicii care a mers la Iasi, am dus alimente indestulatoare.
Am trimis un pachet cu lapte, pampers, conserve si alimente de baza familiei din Uricani pe care am mai ajutat-o in trecut.
Pachete cu alimente de baza (ulei, faina, dulciuri, etc.) au primit fam. Coman din M-rea Casin, fam. Petronelei si fam. Mihaelei din Gura Vaii. Petronela a primit si 50 lei. Mihaela a primit alti 300 lei pentru intocmire dosar medical pentru persoana cu handicap.
Maria Trif a primit alimente, la care am adaugat 100 lei pentru rechizite scolare, fiind inscrisa la liceu pentru completare studii. Desi crescuta la orfelinat, fiind un suflet deosebit, ne-a dat o multime de bratarele facute de mana ei si cateva gentute si posete, pe care sa le daruim unor copii din familii nevoiase. Am gasit de cuviinta sa-i multumim dandu-i alti 100 de lei atat de necesari pentru traiul ei destul de stramtorat.
O familie cu multi copii din zona Tg Ocna – Comanesti a primit un pachet consistent continand carne, ulei, zahar, detergenti etc.
Iuliana din Ferastrau a fost ajutata cu medicamentele, de pe reteta, necesare problemelor de spate pe care le are.
La sarbatoarea Sf. M. M. Dimitrie s-a facut la Schitul Oituz un parastas pentru nea Dumitru si pentru toti cei care au decedat, fiind ingropati sau ajutati in trecut de voluntarii Asociatiei “Bucuria celor necajiti”. Cu acest prilej s-au facut doua pachete mari cu alimente (ulei, zahar, faina, dulciuri, pateuri, branza topita, salam, etc.) care au ajuns la doua familii cu copii orfani de mama din Bratila. Bucuria acestor copii a fost mare.

Slava Maicutei Domnului, Cea grabnic ajutatoare, pentru putinul pe care l-am putut face!

Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate