blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire
nov 03

Actiuni din luna octombrie 2018

Oneşti


Elena, o femeie vaduva din Uricani Petrosani, ne-a solicitat ajutorul si a primit un pachet consistent cu alimente, medicamente si haine.

Familia din Dofteana, careia i-a ars casa cu ceva timp in urma, si au refacut-o intre timp, a primit conserve pentru perioada de iarna, o icoana, binecuvantare pentru casa noua, si o carte de rugaciuni.

O femeie din Onesti, cu probleme la un picior (suspecta de cancer) a primit prin bunavointa unui sponsor generos, un ajutor financiar in suma de 3000 lei.

Prietenul nostru Florin a fost ajutat cu medicamente de urgenta necesitate in valoare de 300 lei.

Am inceput sa procuram si sa ajutam familiile sarace cu medicamente contra racelii si gripei, specifice sezonului rece.

In zilele de luni-miercuri si vineri suntem pe teren ajutand diferite familii cu alimente de baza, conserve, deschizand cutiutele din magazine pentru ele.

Duminica, dupa posibilitati, pregatim si distribuim 30-40-50 pachete cu alimente, familiilor cuprinse in proiectul nostru “Familia nevoiasa”.

Bunica lui Marian, baiatul cu mari probleme de sanatate, a primit 100 lei, pentru a ajunge la Cluj, un pachet de pampers, pijamale, etc.

Familia Petronelei a primit 100 lei pentru cheltuieli familiale curente. Mihaela Stan de la Borzesti a primit 50 lei, pentru a ajunge la Iasi, pentru a-si rezolva un dosar de sanatate.

Familia Tanase, din cartierul Lanul Garii din Onesti, va fi ajutata periodic cu un pachet consistent de alimente, pentru a nu-si mai trimite copiii la cersit in oras.

De sarbatoarea Sfantului Mare Mucenic Dumitrie am facut un parastas pentru Dumitru Beraru si pentru toti saracii ingropati de asociatia noastra, prilej cu care am pregatit 24 pachete cu alimente, pe care le-am daruit batranilor din blocul K 58 din Onesti. Pachetele au continut: conserve, orez, faina, zahar, dulciuri, branza, sunca, paine si mere.

Desi nu avem posibilitati financiare mari, intampinand chiar piedici din partea unora care ar trebui sa ne ajute in activitatile noastre, macar cu o vorba buna, reusim, cu ajutorul dumneavoastra, sa facem in fiecare zi o mica fapta buna.

Va multumim. Doamne ajuta tuturor!

Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate