blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire
dec 03

Actiuni din luna noiembrie 2018

OneştiAm ajuns cu Cosmin (12 ani) la dl dr Bratu, primind tratament si recomandarea pentru un consult mai amanuntit la Iasi. Pentru fratii sai si bunica din Borsani care ii ingrijeste pe toti am luat medicamente pentru raceala. Reteta de medicamente pentru Cosmin a costat 200 lei, bani stransi din cutiutele de donatii din farmacii. Lui Cosmin i-am adus mare bucurie, ducandu-l in oras prin magazine (unde nu a mai fost niciodata) sa-si cumpere tot ce isi doreste sa manance. Toate cate i-au placut le-a ales gandindu-se si la fratii sai de acasa. Suflet de copil necajit, si-a dorit si a mancat cu pofta un sandwich mare.  Intre timp, simtindu-se mai bine dupa o perioada de tratament, am revenit cu el la doctor la Onesti. Oricum va trebui sa ajungem in viitorul apropiat si la Iasi.

Prin bunavointa unui sponsor generos unei doamne cu o recidiva de cancer la san i-a fost donata suma de 2000 lei.
1000 lei au fost donati unui barbat grav bolnav pentru tratament.

100 lei donati lui Cristian din blocul Evazat, pentru plata unor datorii la intretinerea camerei in care locuieste.
Un batran din blocul K58 a primit o plapuma, cu perna si lenjeria de pat aferenta.

Am lasat la Muzeul de icoane de la Borzesti o cutie cu cruciulite (200-300 bucati), iconite si carticele pentru copiii care vor ajunge aici in vizita si care nu vor avea bani sa-si cumpere un mic suvenir de aici.

Familia Gabrielei din Tisa s-a marit cu un nou membru: Luca Matei, al 8-lea copil. Le-am dus lapte praf, medicamente, hainute, pampers, branza, carne.

Mihaela din gara Borzesti a primit 50 lei + alimente conservate, lapte praf, pampers. Am ajuns din nou la copiii ei cu medicamente pentru raceala.

Copiilor necajiti, de la Scoala din Slanic, care anterior au primit pasta si periute de dinti, le-am dus sapunuri si cateva rechizite.
La familia inundata din Cerdac am ajuns acum cu paine si hainute.

La familia Mirelei din Tg Ocna, o mama singura cu 3 copii, am ajuns cu hainute, iconite, alimente si bonuri valorice in valoare de 70 lei.

Un baietel necajit care invata la Scoala G. Calinescu din Onesti a primit 100 lei, pentru cheltuieli personale legate de scoala, alaturi de biscuiti si cornuri pentru  pachetelul zilnic de la scoala.
David, un baiat de 10-12 ani, bolnav de leucemie si internat in spital la Iasi, primeste ajutorul nostru din banutii stransi in cutiutele din magazinele din Tg Ocna, localitatea lui de domiciliu.

Am daruit medicamente, imbracaminte si alimente pe saracilor nostri care au avut nevoie de ele.  Pe prietenii nostri, Florin si Maria, i-am ajutat cu medicamente pentru raceala.

La copii Melindei de la Belci, ramasi in grija tatalui, am ajuns cu alimente si hainute.
Am ajuns la o bunica din blocul Evazat, ce isi creste in conditii critice (fara current, fara caldura) cei doi nepoti mici, cu pampers, lapte praf, alimente si medicamente.

In duminica dinainte de Sarbatoarea “Intrarii in Biserica a Maicii Domnului” am distribuit 30 pachete cu alimente pentru saracii nostri din proiectul “Familia nevoiasa”.

Slava Lui Dumnezeu pentru toate !

Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate