blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i înţelegea cuv ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire
nov 29

Actiuni din luna noiembrie 2017

Oneşti

Astăzi înainte însemnarea bunăvoinţei lui Dumnezeu şi propovăduirea mântuirii oamenilor, în Templul lui Dumnezeu luminat Fecioara se arată şi pe Hristos tuturor mai înainte Îl vesteşte. Acesteia şi noi cu mare glas să-i strigăm: Bucură-te, Împlinirea rânduielii Ziditorului. (Tropar la Praznicul Intrării în Biserică a Maicii Domnului)

1.11.2017:  Cativa oameni ai strazii din Onesti au primit cate 10 lei, un mic ajutor din partea celor care au facut donatii in cutiutele noastre din magazine.

5-6.11.2017:  Pentru 24 persoane din familii sarace din Oituz s-au daruit pachete cu conserve si mancare gatita: ciorba, varza, orez cu carne, branza, peste, paine, dulciuri, etc.
S-au cumparat si distribuit propolis, vitamina C, lapte praf, pampers, obiecte igienico-sanitare, incaltaminte si imbracaminte familiilor cu copii mici aflati in atentia noastra.
Cateva familii sarace de la Belci au primit hainute si mancare gatita. Petronela a primit si ea mancare gatita. Iuliana (Ferastrau) a primit mancare, medicamente si haine.
Familia lui Cosmin Gheorghe din Borsani a primit mancare si bani pentru deplasarea la spital, etc.

21.11.2017, in preajma „Intrarii in Biserica a Maicii Domnului”:
Copii Melindei au primit mancare gatita, rechizite, dulciuri, paine. La fel au primit copii Petronelei si Florentinei si alte doua familii din blocul Evazat. Cu alimente am ajuns si la familiile sarace de la Belci, Gura Vaii (adaugand lapte praf si medicamente) si Tisa (adaugand pampers si hainute).
Familia Neagu din Ferastrau a primit mancare gatita si suma de 200 lei pentru maciesele culese din padure si din care noi vom face gem.
Un tanar din Cotofanesti, caruia i-a luat foc casa, a primit cele necesare pentru a trece mai usor peste acest necaz ( haine, lenjerie de pat, alimente, etc.)
Bunica lui Cosmin Gheorghe, un copil grav bolnav din Borsani, a primit alimente si 100 lei pentru a-i continua tratamentul la spital.
O femeie din Onesti, bolnava de cancer, a primit printr-o sponsorizare, suma de 3000 lei pentru sustinerea tratamentului. O fata, careia i-a ars masina, fiind ranita la randul ei, a primit un ajutor in valoare de 3000 lei, de la acelasi sponsor inimos.

Banii pentru derularea acestor actiuni au venit din sponsorizari, donatii, mancarea fiind pregatita de voluntarele asociatiei noastre.

Slava Maicutei Domnului pentru toate!

Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate