blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire
apr 14

Actiuni din luna martie 2019

Oneşti

Familia Petronelei a primit a primit alimente si suma de 500 lei pentru plata chiriei si pentru a nu fi evacuata din locuinta.
Prin donatiile generoase ale unor oameni cu suflet mare s-a finalizat plata si achizitia pentru tanarul Toma a unei proteze pentru o mana amputata.
O doamna ne-a donat cate un bax de ulei, zahar, faina, malai si orez, plus multe prajiturele, care  alaturi de borcane cu zacusca si dulceata au  fost daruite unor familii sarace de la Belci, gara Borzesti, blocul Evazat si Borsani.
Prin Asistenta sociala din Onesti, continuam sa asiguram pachetul saptamanal de alimente pentru familia Tanase.
Iuliana de la Ferastrau a primit alimente gatite, haine si bani pentru injectii contra racelii.
Unei femei din Uricani, a carui fata a nascut o fetita, i-am pregatit si trimis un pachet cu alimente si medicamente.
Evghenie, barbatul cu probleme neurologice din Tg Ocna, a primit suma de 900 lei (stransa de la voluntarii asociatiei noastre si de la cativa donatori) pentru tratamentul lunar costisitor pe care il are de urmat.
Lui Cosmin, baiatul cu epilepsie din Borsani, continuam sa-i cumparam medicamentele in valoare de 200 lei pentru tratamentul medical permanent pe care il are de facut. O familie cu mult suflet din Borsani a facut un parastas in amintirea parintilor lor raposati, daruind cu acest prilej o cantitate insemnata de alimente si haine familiei bunicii lui Cosmin care are in grija 8 suflete.
Cu banii din cutiile de donatii din magazine am cumparat legumele necesare pregatirii conservelor cu mancare ce vor fi daruite ulterior, tot anul, catre familiile nevoiase. Cu banii din cutiile de donatii din farmacii am cumparat lapte praf si pampers pentru copii mici aflati in atentia noastra. Sumele din aceste cutiute cu donatii nu sunt mari dar adaugand banut cu banut reusim sa facem fapte mari pentru necajitii nostri. Multumim din suflet celor care (fiind doar vanzatori sau simpli clienti) au incredere in noi si in asociatia noastra, si care cu prilejul deschiderii acestor cutiute de donatii din magazine si farmacii, adauga si micul lor obol in bani sau diverse produse.

 Multumim Domnului si Maicutei Sale pentru tot si toate, si pentru bunatatea voastra!

Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate