blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire
apr 07

Acțiuni din luna Martie 2016

Oneşti

Petronela a primit 200 lei + 100 lei in alimente, ca ajutor pentru inmormantarea tatalui ei.

Violeta, bolnava de cancer, a fost dusa si readusa de  la Iasi, unde a fost  pentru control si o noua sedinta de radioterapie.

Rodica de la Casin a primit trusoul de hainute dupa nasterea celui de-al 5 –lea copil.

Mariana, eleva din Ferastrau foarte buna la invatatura, primeste lunar 150 de lei pentru abonamentul de autobuz si rechizite.

Am continuat proiectul „Sa cresti mare!” prin care 150 de copii din familii sarace, care invata la Scolile Gimnaziale din Oituz si Bogdanesti, primesc gustarea din pauza mare, de trei ori pe saptamana.

Proiectul “Familia nevoiasa” se desfasoara in continuare, din surse proprii, ajutand doar familii sarace cunoscute si verificate de voluntarii asociatiei noastre.

Oamenii strazii din Onesti sunt si ei miluiti cu alimente.

Gigi , inchis la Penitenciarul din Vaslui, a primit si el un pachet cu alimente.

In Sambata Mosilor 70 de persoane au primit pachete cu conserve si paine.

Familiile sarace din Tg Ocna au primit pachete cu haine, ulei, zahar si sandwich-uri.

De asemenea, cateva familiile sarace din Ferastrau au primit alimente si medicamente.

De la inceputul Postului Pastelui, in fiecare sambata, am facut pomenirea tuturor mortilor ingropati de asociatia noastra. Pachetele cu alimente facutau pentru pomenire au fost impartite tot unor familii sarace.

La Sarbatoarea Bunei Vestiri au fost miluite 200 de persoane cu pachete continand: paine, zacusca, ciorba, gem. Alte 6 familii avand in total 50 de membrii au primit pe langa cele de mai sus si salam, unt, oua fierte, etc.

Copii ce locuiesc in familiile sarace din cartierul Lanul Garii din Onesti au primit pachete cu alimente.

In satul B. de langa Onesti am vizitat o familie avand 5 copii minori. Am gasit saracie lucie, copii neavand haine si incaltaminte. Ana Maria de 5 ani este imobilizata la pat avand handicap sever, fara a beneficia de ajutor de la stat.  Le-am lasat pachete cu haine si alimente dupa posibilitati.  Oameni cu suflet mare din parohia Sfintii Imparati Constantin si Elena din Onesti au fost impresionati de acest caz, ajutand aceasta familie dupa puteri cu alimente, lemne, etc.

Doamne ajuta tuturor! Va dorim in continuare post usor!

Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate