blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i înţelegea cuv ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire
iun 03

Actiuni din luna mai 2019

Oneşti

Pe cheltuiala asociatiei noastre, Cosmin, baiatul cu epilepsie din Borsani, a fost dus la control la Iasi la un doctor pediatru neurolog, unde i s-a facut analize si RMN. Intru-cat trebuie operat, avand si alte probleme de sanatate, s-au facut si se fac interventii la primaria comunei Cotofanesti, de care apartine satul Borsani, pentru desemnarea unui tutore legal pentru Cosmin – in persoana bunicii lui, care sa semneze acceptul pentru aceasta interventie chirurgicala. Am platit si medicamentele, aflate pe o reteta medicala, pentru bunica lui Cosmin.

Pentru fetita de curand nascuta din Uricani, s-a pregatit si trimis un pachet cu lapte praf, pampers, alimente (ulei, zahar, etc.)

Prin intermediul asociatiei noastre, un sponsor, care doreste sa ramana anonim, a daruit o suma importanta de bani unui domn cu grave probleme de sanatate, pentru investigatii si tratament.

Printr-un contract de sponsorizare, o donatie de 1000 lei a ajuns la un tanar din Moinesti, care are tumoare pe creier.

Oameni cu suflet mare din Onesti au ajutat o mama cu 2 copii din Bratila cu alimente, rechizite, etc. si o familie din Borsani cu produse alimentare (lapte, branza, etc.)

Cu alimente am ajuns si la o mamica insarcinata avand inca 6 copii din M-rea Casin care de 3 zile erau flamanzi. Am fost si la 2 copii orfani de mama din Bratila cu alimente, rechizite si materiale igienico-sanitare. La fel am vizitat si o familie din Casin. Cu hainute am ajuns si la o familie cu 2 copii mici din Lanul Garii – Onesti.

Iuliana din Ferastrau a primit un televizor donat de un binevoitor. Petronela a primit 100 lei si alimente.

Slava lui Dumnezeu si Maicutei Sale pentru tot si toate!

Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate