blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire
iun 08

Actiuni din luna mai 2018

Oneşti

“… punandu-va intreaga sarguinta, credintei voastre adaugati-i virtutea; virtutii, cunostinta; cunostintei, infranarea; infranarii, rabdarea; rabdarii, evlavia; evlaviei, prietenia frateasca; prieteniei fratesti, iubirea. Ca daca acestea sunt in voi si sporesc, ele nu va vor lasa trandavi si nici fara roada in cunoasterea Domnului nostru Iisus Hristos.”               (2 Petru 1; 5-8)

In fiecare duminica din luna s-au pregatit, cu binecuvantarea parintelui Macarie, sus la Schitul Oituz, de voluntarii asociatiei cate 30 - 40 pachete cu alimente (paine, ciorba cu carne, orez cu carne, fasole cu carnati, cas, branza de vaci, dulceata, etc.) care sunt distribuit, de alti voluntari ai asociatiei noastre, famiilor necajite pe care ei le cunosc si pe care le-au ajutat si in trecut. Fiecare voluntar are libertatea de a adauga in fiecare pachet distribuit  micul sau dar in alimente, hainute, etc. pentru familia pe care a vizitat-o. 

Au primit pachete cu continut divers familile asistate din Tisa, Cleja ( + un patut pentru copii), Onesti (blocul Evazat), etc.

Au fost cercetate familiile sarace din Slanic Moldova si Cerdac, primind haine si jucarii.

Familia Neagu (cu 8 membri, din care 5 copii) din satul Ferastrau, comuna Oituz, este ajutata permanent cu ceea ce ei au stricta nevoie, daruind la randu-le din munca lor prin padure, de unde culeg muguri de brad, flori si fructe de soc, afine, etc. care sunt transformate de noi in sirop sau dulceata ce ajung la alte familii nevoiase.

Multumim tuturor celor care sub orice forma nu uita de aproapele lor aflat in nevoie.

Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate