blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i înţelegea cuv ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire
iul 10

Actiuni din luna iunie 2019

Oneşti

Familia lui Cosmin, baiatul cu epilepsie din Borsani, a primit alimente si medicamente. Prin efortul nostru sustinut bunica lui Cosmin a primit drept de semnatura, in probleme medicale, pentru el si astfel Cosmin poate sa-si faca analizele medicale necesare, urmand sa fie programat la operatie si tratamente pentru ameliorarea starii lui de sanatate.

Evghenie din Tg Ocna a primit 500 lei pentru tratamentul sau lunar foarte costisitor.

Petronela a primit alimente si 300 lei pentru achitarea unor cheltuieli de intretinere a locuintei.

Prin bunavointa unor sponsori au fost ajutate, cu sume importante, 3 cazuri grave: David, un baietel bolnav de leucemie; Ion, un barbat ce necesita o interventie chirurgicala dificila; Constantin, un tanar avand cancer de colon.

Au fost miluiti saracii din Ferastrau si Lesunt, oamenii strazii, Maria cea orfana si cuminte, etc.

Mihaela si copiii orfani de la Bratila au primit alimente.

O doamna din Vrancea, care a facut un parastas la Schitul Oituz, a daruit ca milostenie pachete cu alimente care au ajuns la batrani si copii, precum cei din K58, Bratila, Belci, etc.

Familia Condei din M-rea Casin, avand 6 copii si un 1 prunc inca nenascut, a fost ajutata cu mancare, hainute, abonament la lapte, etc.

Incercam sa ajutam cu drag pe toti cei care ne solicita un ajutor. Hainutele si mobila primite in dar au fost donate celor necajiti. Pampers si lapte am daruit pentru copiii mici. Multumim celor care ne ajuta cum pot: voluntari, donatori, sponsori. Cutiutele de donatii din magazine si farmacii, cu putinii lor banuti, ne sunt de un real folos.

Am lasat dosare cu formulare 2% din impozitul anual pentru angajati sau contracte de sponsorizare 20% din impozitul pe profil, la multe firme din Onesti si imprejurimi, parte dintre ele, precum Croco, Nevila sau Serban Grup, raspunzand pozitiv. Mentionam ca pana la sfarsitul lunii iulie mai pot fi completate si depuse formularele 2% in sprijinul necajitilor aflati in atentia asociatiei noastre.

Slava Maicutei Domnului, Cea grabnic ajutatoare, pentru tot si toate!

Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate