blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire
iul 03

Actiuni din luna iunie 2018

Oneşti

40-50 de pachete cu alimente sunt pregatite sus la Manastirea Oituz si distribuite in fiecare duminica de voluntarii asociatiei. Cu binecuvantarea parintelui Macarie, acestea ajung la batranii din blocul K58 din Onesti si la familiile copiilor din Oituz cuprinsi in proiectul “Sa cresti mare!”

S-a facut parastas pentru toti cei trecuti la Domnul si ingropati de asociatia noastra, toate alimentele pregatite ajungand la familiile necajite.

Maria Trif a primit 100 lei pentru nevoi personale.

Bunica Dorina din Borsani a primit pentru nepotul ei Cosmin Gheorghe – grav bolnav,  medicamente conform retelei medicale in valoare de 200 lei. Situatia familiala este una deosebita, bunica avand grija de nepoti dar neavand tutela lor, astfel incat nepotul Cosmin nu poate fi operat.  Catalina sora lui Cosmin a primit 100 lei pentru naveta la scoala si este ajutata sa-si scoata cartea de identitate, fapt ingreunat de lipsa tutelei si a semnaturii parintilor naturali.

O familie cu 6 copii din Cleja a primit patut, carucior si haine pentru un bebelus  si alimente pentru toti.

Tanti Silvia din Berzunti a primit medicamente in valoare de 70 lei. 

Mamicilor cu copii mici li s-au dat materiale igienico-sanitare in valoare de 70 lei.

Irina din Onesti, fiind internata la neorologie in Spitalul din Onesti, a fost vizitata zilnic, primind materiale igienico-sanitare in valoare de 60 lei, fiind spovedita si impartasita de preotul duhovnic al spitalui.

Pachete cu alimente au primit familiile Petronelei si Neagu

Familia Dorinei de la Scutaru a primit un pachet cu ulei, zahar, si alte produse alimentare pentru prepararea hranei calde la domiciliu.

O familie cu 6 copii (cu varsta intre 8 si 28 ani) din Bacau aflata intr-un impas financiar, cu mama abia plecata la munca in strainatate a primit produse alimentare de stricta necesitate: ulei, zahar, bulion, carnati, dulceata, fasole, mazare, sunca, etc.  

Au fost deschise cutiile de donatii din magazinul din M-rea Casin, magazinele Nevilla si bacaniile Serban din Onesti. Multumim pentru toate sumele mici (maxim 30-50 lei/ cutie) dar constante din aceste cutiute care inseamna foarte mult pentru familiile necajite.

Au fost miluiti 9 batrani de la Spitalul din Onesti cu cate un pachet cu branza+snitel+chifla si au fost daruite 13 sandwich-uri  oamenilor  strazii gasiti in gara, la piata si  la intrarea in biserica Sf. Nicolae din Onesti.

Prin bunavoita unui voluntar din Buhusi  am inceput sa punem cutiute pentru donatii in cateva magazine din acest oras.

Slava Domnului, Maicutei Sale si Sfintilor Apostoli Petru si Pavel pentru toate cate am putut sa facem in aceasta luna.

Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate