blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire
iun 30

Actiuni din luna iunie 2017

Oneşti

Sambata 10 iunie, dr. Secara, presedintele Asociatiei „Bucuria celor necajiti”  a facut un parastas pentru rudele familiei sale trecute la Domnul. Cu produsele preparate cu acest prilej au fost miluite 75 de persoane sarace: batrani din blocul K, copii strazii din Onesti, familiile cu copii la care membrii asociatiei sunt nasi de botez : familii din Casin, fam Paciu, familii din Gara Borzesti, de la Belci, din Gura Vaii si alte 4 familii cuprinse in proiectul „Sa cresti mare!”

Si alte familii cu copii (Petronela, Florentina, etc.) au fost ajutate cu alimente.

Pentru copiii mici incercam sa asiguram permanent lapte praf, pampers si medicamente. 

Cu banii stransi din cutiutele de donatii din magazine, au fost ajutate doua familii cu multi copii din zona Moinesti. Au primit alimente proaspete pentru gatit.

Familia Mihaelei din Gura Vaii a primit lapte, pampers, alimente si hainute.

De asemenea, s-a facut un parastas de pomenire pentru persoanele sarace si singure care au fost ingropate, in anii precedenti, de voluntarii Asociatiei „Bucuria celor necajiti”. Cu pachetele pregatite cu acest prilej au fost ajutate familiile sarace din Casin, Ferastrau, Borzesti si Onesti. Pachetele au continut: carne la borcan, zacusca, sunca, ulei, zahar, fructe, paine, etc.

50 lei si o cutie de bomboane a primit Petronela, pe langa pachetul cu alimente, la ziua de praznuire a Sf. Apostoli Petru si Pavel.

50 lei a primit si fam. Coman din Casin pentru plata abonamentului de lapte, necesar copiilor.

O doamna bolnava de cancer si un copil bolnav de cancer, ambii din Onesti, au fost ajutati cu cate 3000 lei fiecare, suma fiind o generoasa sponsorizare din partea unei firme importante din oras. Acelasi sponsor a donat 1000 lei ca ajutor pentru un barbat ce trebuie sa faca o operatie dificila.

Copiii din familiile sarace, de la Belci, au primit jucarii si hainute.    

Multumim micilor noastre ajutoare care pun banutul lor in cutiutele de donatii din magazine si farmacii.

Slava Maicutei Domnului, bucuria noastra, care ne umple buzunarele sufletelor cu lucruri mici pe care sa le putem darui semenilor nostri mai necajiti sau aflati in grea suferinta!      

Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate