blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i înţelegea cuv ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire
aug 07

Actiuni din luna iulie 2019

Oneşti

Cosmin, baiatul din Borsani, cu ajutorul nostru sufletesc si financiar, a ajuns la Iasi unde a fost supus unui examen RMN (1200 lei), fiind consultat si de doctorul neurolog si de doctorul pediatru. Dupa toate acestea a primit un tratament adecvat pentru crizele lui de epilepsie si a fost programat si pentru operatie, avand si alte probleme de sanatate, pentru 4 octombrie.

Familia Coman din M-rea Casin a primit in mijlocul ei al 7-lea copil, care a primit de la noi, trusoul de nou nascut, in valoare de cca 400 lei. Am reinnoit vizita noastra aducandu-le lapte praf, pampers, hainute, vitamine pt mama.

Iulia din Ferastrau a primit alimente si haine. Narcis din Balaneasa a primit un pachet cu alimente. Un pachet cu alimente a ajuns la Borsani la familia lui Cosmin. Un televizor donat a ajuns la o alta familie din Balaneasa.

Petronela a primit un pachet consistent de alimente. Maria a primit lapte la cutie, branza topita, etc. Mihaela a primit 50 lei pentru a ajunge la doctor cu fata ei cea mare.

Evghenie din Tg Ocna a primit o cutie cu alimente si suma de 560 lei pentru tratamentul lui foarte costisitor.

Toate familiile sarace care au solicitat pachete cu alimente au primit micul nostru ajutor. Ajutoare in medicamente uzuale si lapte praf au ajuns la cei care au cerut. Toate acestea insa le facem cu mare greutate, cu putinii bani stransi din donatii directe si din cutiutele de donatii din magazine si farmacii.

La multi ani Maria Trif, la implinirea a 29 de primaveri !!!

Slava Maicutei Domnului, Cea grabnic ajutatoare, pentru tot si toate!

Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate