blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire
aug 01

Actiuni din luna iulie 2017

Oneşti

Continuandu-si actele caritabile din luna iunie, un sponsor generos din Onesti a daruit unei doamne din Borsani, bolnava de cancer, suma de 5000 lei, alte trei doamne din Onesti cu probleme grave de sanatate, au fost ajutate cu cate 1000 lei. Familia lui Cosmin, un baietel cu epilepsie, a primit 1000 lei pentru medicamente, la care noi am adaugat alimente si haine. Un domn, bolnav de cancer, din Onesti a primit si el suma de 5000 lei pentru tratament. 

Zilnic 1-2 familii sarace primesc alimente de stricta necesitate si mancare gatita.

Mihaela de la Gura Vaii a primit 50 lei pentru medicamente, plus haine, lapte si pampers pentru copii.

50 lei a primit si fam. Coman din Casin pentru plata abonamentului lunar de lapte, necesar copiilor.

Tanara orfana Maria Trif a primit 30 lei pentru plata facturii lunare de lumina. Petronela a primit si ea 80 lei pentru plata energie electrica.

Un voluntar al ABCN a facut parastasul de 40 zile pentru tatal sau, prilej cu care au fost pregatite pachete cu alimente pentru 100 de persoane sarace din Ferastrau, Oituz si Onesti. Pachetele au continut hrana calda: ciorba cu carne, orez cu carne si produse de patiserie.

Familii sarace, aflate in evidenta noastra, din Casin, Belci si Bratila au primit haine, alimente si un cuvant de imbarbatare din partea noastra.

Cu banutii stransi din cutiutele de donatii din farmaciile Salofarm din Bacau s-au cumparat medicamentele de pe reteta data de medic pentru Iuliana din Ferastrau, o mama bolnava dintr-o familie cu 8 copii, care si ei au la randul lor probleme de sanatate; s-a mai cumparat lapte praf si pampers, ce au fost impartite familiilor cu copii mici, care se afla in atentia asociatiei noastre. O parte din aceste bunuri de stricta necesitate precum si o parte din alimentele cumparate cu banii din cutia de donatii de la Metro Bacau au ajuns si la familia cu 7 copii din Tisa –Sanduleni.

Multumim sponsorului generos si micilor donatori de pretutindeni care pun banutul lor in cutiutele noastre  din magazine si farmacii.

Slava Maicutei Domnului pentru bucuria noastra, a tuturor, de a putea ajuta pe semenii nostri necajiti sau aflati in suferinta!      

Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate