blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire
feb 04

Actiuni din luna ianuarie 2019

Oneşti

Prin bunavointa unui donator, o masina de spalat a ajuns la familia Margaretei de pe Lesunt. Noi am daruit consumabile (detergent, etc.) pentru aceasta.
Oameni cu suflet mare au daruit o suma importanta de bani tanarului Toma pentru realizarea unei proteze la o mana amputata.
300 de lei a primit si Petronela pentru datorii la utilitati. 100 de lei a primit o femei cu probleme de sanatate din Ferastrau, pentru a ajunge la o eventuala operatie.
Pachete cu alimente si haine au ajuns la Mihaela din gara Borzesti (care a primit si 100 de lei pentru tratament la Iasi), la familia lui Cosmin din Borsani, la familia Petronelei, la Mihaela si Iuliana din Ferastrau, la copii Melindei. 
Medicamente pentru raceala si gripa au primit Maria Trif, un baiat din Ferastrau si cativa copilasi din familiile asistate de noi, etc.
Am ajuns iarasi cu Cosmin la dr. Bratu la Onesti. I-am cumparat medicamente uzuale care au costat 200 lei. Suntem in cautarea medicamentelor (mai rare) pentru tratamentul sau de specialitate.
Asa cum v-am obisnuit an de an, am reluat actiunea de confectionare a unor cruciulite pentru care am achizitionat inca din 2018 materialele necesare. Voluntarii asociatiei noastre vor pregati cu multa rugaciune si drag toate aceste cruciulite care vor ajunge la copiii din scoli, dar si la persoanele inchise in penitenciare, etc.
Am incercat in aceasta luna rece sa raspundem pozitiv la orice solicitare de medicamente pentru gripa, lapte praf, pampers, etc. pentru copiii din familiile noastre necajite.

Prioritatea noastra in anul 2019 va fi ajutorarea unor copii cu probleme deosebite de sanatate (asa cum este Cosmin din Borsani, etc.)

Doamne ajuta tuturor celor care, in acest an 2019, urmandu-si gandurile bune, vor face fapte bune pentru aproapele sau mai departele lor.

Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate