blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire
mar 04

Actiuni din luna februarie 2019

Oneşti

O familie din Comanesti, cu 5 copii, aflata intr-un impas temporar, a primit un ajutor alcatuit din alimente, material igienico-sanitare si suma de 200 lei
Bunicuta din Borsani, care are in grija 8 suflete, a primit in dar o masina semiautomata de spalat rufe, dero,  alimente, medicamente si ceaiuri pentru raceala. Pentru Cosmin, nepotul sau bolnav de care avem si noi grija, am gasit si cumparat tratamentul necesar pe 3 luni. Cosmin a primit si o pereche de ghete.
Unei femei din Uricani, a carui fata a nascut o fetita, i-am trimis un pachet cu haine pentru copil (primite de la Mirela de la Cerdac), pampers si alimente.
Irina, o fata bolnava la pat, care locuieste in blocul Evazat din Onesti, a primit pampers si alimente.
Prin Asistenta sociala din Onesti, asiguram pachetul saptamanal de alimente pentru familia Tanase, adaugand inca un pachet pentru inca o familie aflata in aceeasi situatie (actiunea are ca scop prevenirea cersetoriei in randul copiilor din familiile sarace).
Evghenie, barbatul din Tg Ocna, cu probleme neurologice grave a primit din partea noastra suma de 1100 lei, care sa ii asigure tratamentul costisitor pe timp de maxim o luna.
Mirela de  la Cerdac, o familie din Slanic Moldova si Petronela au primit alimente. Petronela a primit in plus 100 lei pentru plata unor datorii la utilitati. Un baiat din Ferastrau a primit medicamente. 
Silvia din Berzunti, care are in grija 5 nepoti, a primit haine, mancare gatita si 20 de lei. Mihaela din Halta Borzesti a primit 50 lei pentru un control medical.

Multumim Domnului si Maicutei Sale pentru tot si toate !

Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate