blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i înţelegea cuv ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire
mar 06

Actiuni din luna februarie 2018

Oneşti

Find o luna de iarna mai grea, activitatile noastre au avut in vedere familiile cu copii aflate continuu in atentia noastra: familia Gabrielei din Tisa, familia Petronelei (a primit 100 lei pentru plata energiei electrice), copii Melindei, familiile de la Belci, Gura Vaii, Ferastrau, copiii strazii si oamenii strazii din Onesti, etc. Cutiile asociatiei din magazine si farmacii sunt periodic deschise si cu banii din ele s-au cumparat: alimente, lapte praf, pampers, medicamente (dupa necesitatile asistatilor nostri). Donatiile voluntarilor asociatiei noastre au contat si ele. Au fost distribuit si haine acolo unde a fost nevoie.

Zilnic sunt ajutati cu hrana rece sau calda cativa necajiti aflati pe lista noastra permanenta. Alimentele ce se pregatesc pentru parastasele prietenilor si nevoiasilor nostri trecuti la Domnul, ce se fac in fiecare sambata la manastirea Oituz, sunt daruite saracilor care au nevoie de ele.  

Cu ajutorul unui sponsor au fost donati 3000 lei lui David din Tg Ocna, un elev olimpic bolnav de leucemie.

Pe 16 februarie 2018, parintele arhimandrit Arsenie Voaides, stareţul Mănăstirii “Sf.Sava” din Berzunţi, s-a mutat la Domnul. Pentru parastasul de dupa ingroparea sa din 20 februarie, asociatia noastra a daruit, prin eforturi proprii, 100 de cozonaci cu nuca. 

Prin grija unui sponsor generos si cu binecuvantarea parintelui Macarie, toate fondurile donate de acesta pentru activitatile noastre (20% din impozitul pe profit) au fost folosite pentru pregatirea a 1000 de pachete cu mancare de post, daruite celor care s-au ocupat de inmormantarea parintelui arhimandrit Arsenie Voaides. Dumnezeu să-l ierte și veșnică să-i fie pomenirea! 

Multumim Mantuitorului Iisus Hristos si Maicutei Sale ca ne-a invrednicit sa facem aceste mici fapte bune la inceput anului 2018. Multumim celor care au fost, sunt si vor fi alaturi de noi.

Doamne ajuta tuturor! Va dorim post usor.

Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate