blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Ia aminte, dacã Dumnezeu se sãlãșluiește înlãuntrul tãu, atunci toate sunt bune și frumoase. Iar dacã Dumnezeu lipsește, toate sunt strâmbe.
Copilul nu datoreazã pãrintelui viața, ci creșterea.
Prieten îmi este cel ce-mi aratã greșelele și dușman cel ce mã laudã.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare!
mar 02

Actiuni din luna februarie 2017

Oneşti

8.02.2017 - Ionela, mama vaduva cu 5 copii a familiei Paciu, a primit alimente si materiale igienico-sanitare in valoare de 300 lei.
Copii de la Scoala generala din Temelia s-au bucurat de paltoane , rochii si tricouri, toate noi, daruite de oameni cu suflet mare.
 Ana Maria, fetita cu diabet a primit cele necesare dietei alimentare stricte.
Elevii de la Scolile generale din Oituz si Ferastrau s-au bucurat de echipament sportiv nou.
Familia Neagu a beneficiat de alimentele cumparate de la magazin. Georgica a primit 100 lei pt a ajunge la sotul ei din inchisoare.  Familia celor 2 copii arsi din Valea Seaca a fost miluita cu 100 lei, conserve, ulei, carne pui.
Banii folositi in aceste actiuni sunt din donatii stranse in cutiile din magazine. In actiunile noastre am fost sprijiniti si de d-na M.

9.02.2017 –  Am ajuns la Gura Vaii, M-rea Casin, Belci , Nea Ilie, Petronela si fam Neagu din Oituz, oamenii strazii, cu alimente, medicamente, lapte si haine.
Au fost in actiune Cristina, Alina, Lidia, Leana, D-na directoare de la Scoala generala din Gura Vaii, Ionut si Vasilica.

24-25.02.2017- La intrarea in Postul Pastelui voluntarii asociatiei noastre au ajutat pe vaduva Ionela sa organizeze parastasul de 40 de zile, la Biserica din Borzesti, pentru Constantin - sotul ei.
S-au infasurat sarmale, s-a rumenit orezul si pestele la gratar si pentru parastasul celor 15 oameni care, in decursul timpului, au fost inmormantati de voluntarii asociatiei. Prinoasele acestui parastas au fost daruite copiilor si batranilor din Onesti aflati pe lista de prioritati.
Elevii din proiectul “Sa cresti mare!” au primit ca martisor pachetele cu pizza, mere si biscuiti.
Georgica a fost miluita cu bani, la fel Mihaela, Petronela, Iuliana si copii strazii.

Cele cateva familiile sarace cu copii, aflate in grija noastra permanenta, de la Belci, Borzesti si Gura Vaii, au fost ajutate saptamanal  cu pachete cu alimente.

Slava Domnului si Maicii Sale pentru toate.

Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate