blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire
dec 23

Actiuni din luna decembrie 2017

Oneşti

La sarbatoarea Sfantului Nicolae (6.12.2017): 25 de copiii de clasa a V-a din Oituz au primit pachete cu dulciuri si fructe, la care am adaugat cate o mica Psaltire. Copiii familiei din Tisa au primit haine, pampers, lapte praf, alimente. Familia Condei a primit lenjerie de pat, haine, incaltaminte si hrana sub forma de conserve. Copiii Florentinei au primit jucarii, haine si conserve. La fel au primit familia Paciu, familiile de la Belci si cea din Borsani. Iuliana din Ferastrau a primit mancare si haine. Gigi a primit 300 lei stransi prin donatiile benevole ale voluntarilor asociatiei noastre.
O doamna din Manastirea Casin ne-a donat o cantitate de carne din care vom putea face conserve ce vor fi distribuite la actiuni viitoare.

In saptamanile dinainte Nasterii Mantuitorului Iisus Hristos (11- 23.12.2017) au fost pregatite si distribuite 100 pachete mari cu alimente, pentru sarbatorirea acestui praznic imparatesc, care au cuprins: ciorba, orez, fasole, friptura, paine, drob, slanina, dulciuri, cozonac, portocale si un cuvant de folos. Au primit acest dar din partea asociatiei noastre: 60 de copii cu familiile lor saracute din Oituz si 40 de copii cu familiile lor necajite din Onesti.

Toate aceste actiuni de acum si din intreg anul 2017 s-au facut cu binecuvantarea parintelui Macarie, duhovnicul nostru, in special prin mainile harnice ale voluntarelor asociatiei noastre. 


Va daruim si dumneavoastra: sponsorilor, donatorilor, prietenilor, colaboratorilor si voluntarilor Asociatiei “Bucuria celor necajiti” acest mic cuvant de folos:

În seara de Crăciun, un tânăr l-a întrebat pe tatăl său:
- Tată, nu înţeleg cum de L-a născut Maica Domnului pe Mântuitor fără stricăciune, fără durere? Duminică, la predică, părintele a spus că trupul Maicii Domnului a rămas neatins de păcat, în mod miraculos, atât înainte de Naştere, cât şi în timpul Naşterii şi după aceea.
- Băiete – i-a răspuns tatăl – pentru Dumnezeu totul este cu putinţă. Naşterea Mântuitorului este ceva miraculos, o minune unică. Mintea omului nu poate cuprinde totul, dar ceea ce spui nu-i greu de crezut. Uită-te la lumina soarelui, care ajunge la noi prin fereastra închisă. Lumina trece prin geam, dar strică ea geamul cu ceva? Tot aşa, Domnul Iisus, Lumina Vieţii, S-a întrupat pentru noi, trecând prin trupul sfânt al Născătoarei de Dumnezeu, fără stricăciune. Măicuța Domnului nu L-ar fi putut purta pe Cuvântul lui Dumnezeu în trup, dacă nu ar fi primit mai întâi Cuvântul lui Dumnezeu în inimă. Iar noi, la rândul nostru, îl putem primi pe Iisus, în sufletele noastre. Chiar dacă puterile trupului omenesc nu sunt prea mari, chiar dacă ascuţimea minţii noastre nu este nici ea infinită, în schimb dragostea din sufletele noastre poate cuprinde totul. Poate, chiar, schimba totul.


La Sărbătoarea Nașterii Domnului, Asociației “Bucuria celor Necăjiți”  vă urează să aveti  lumini in inimi si în Noul An 2018 să fiți mai buni, mai fericiți și mai aproape de Domnul Nostru Iisus Hristos, Lumina lumii. La mulți si buni ani!

Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate