blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire
dec 30

Actiuni din luna decembrie 2016

Oneşti

12.12.2016 - Azi, pasii ne-au fost purtati in casele copiilor pe care asociatia „Bucuria celor necajiti”, prin membrii sai, i-au botezat  intru Hristos: fam Coman din M-rea Casin, fam Condei din gara Borzesti si fam Paciu din Borzesti. „Finutii” nostri, mari si mici, au primit multe multe bunatati: branza, dulciuri, carne, pizza, fructe, paine, orez, zahar, ulei, pateuri, bulion, lapte, unt , hainute, jucarii, paturi. Alaturi de noi au fost copii scolari ce si-au donat laptele si cornul lor celor ce nu il au.

Cei din gara Borzesti sunt necajiti pentru ca prietena lor Bianca, o fetita cu rezultate excelente la invatatura, este internata in spital. A primit si ea vizita noastra la spital.

Nici oamenii strazii nu au fost uitati, primind pachetele de hrana.
 
Slava Domnului, Maicii Domnului si Sf. Spiridon pentru toate.

14.12.2016 - Azi am ajuns la familia Georgianei din Bratila cu multe bunatati de sezon, cu lapte  praf si pampersi. Cu mare bucurie am aflat ca mama urma sa soseasca cu un nou fratior: Nicolas-Stefan, al cincilea copil al familiei. Am fost alaturi de ei si acum 7 ani cand s-au nascut gemenii. Ne-a dus Maica Domnului la ei si azi, cand un nou prunc a intrat in casa lor. Se spune ca al cincilea copil aduce Raiul in casa.

19.12.2016 – Voluntarii asociatiei „Bucuria celor necajiti” au inceput sa primeasca, sa pregateasca, sa daruiasca multe, multe lucruri celor nevoiasi. De la prietenii din Bucuresti am primit si distribuit fructe, dulciuri, rechizite, haine, jucarii, incaltaminte. Voluntarii din Onesti am inceput pregatirea”Mesei de Craciun” pentru necajitii lor.

Roxana a demarat proiectul „Lumina in casa si in suflet”. Ea face tot ce poate pentru ca familia Neagu din comuna Oituz sa aiba lumina electrica in casuta lor. Aceast proiect se finalizeaza cu cei 2500 de lei stransi la Supralicitatia caritabila “Bucuria celor necajiti”, din Bucuresti, 19.11.2016.

Unii am pregatit jucarii si dulciuri pentru cei 8 copii cu sindrom Down ai asociatiei „Clopotica”, care marti 20 decembrie vor sustine, in felul lor, un mic spectacol artistic. Bucuria lor va fi si bucuria noastra, din bucuria Maicii Domnului!

Prietenii nostri, oameni cu suflet mare din Bacau, Onesti, Tg Ocna, Zemes daruiesc si ne daruiesc pentru a darui.

22.12.2016 – 400 de copii au fost mesagerii asociatiei „Bucuria celor necajiti”  pentru cei din familiile lor. Astfel au fost distribuite peste 1200 de pachete individuale cuprinzand: pulpe prajite, drob, branza, orez, ciorba de carne, fasole cu carnati, friptura in sos, paine, lapte, multe dulciuri si fructe, plus nelipsita poveste. Au fost miluiti si oamenii strazii. Au fost duse pachete si in Podul Alb, un cartier din Onesti mai rar vizitat de ong-uri.

Familia Neagu din Ferastrau, com Oituz, are de astazi lumina electrica in casa si, in plus, o camera frumos aranjata cu mobila adunata de asociatia „Bucuria celor necajiti”.

Cu ajutorul Maicii Domnului si al dumneavoastra, toata saptamana 19 - 24 decembrie, am daruit si am primit Bucurie sfanta!

Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate