blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i înţelegea cuv ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire
sep 09

Actiuni din luna august 2019

Oneşti

Un preot vrancean bolnav de cancer a primit o suma de bani ca ajutor pentru tratament.
Familia lui Cosmin din Borsani a primit 100 lei, alimente, haine si medicamente. Familia Coman din M-rea Casin a primit 70 lei, lapte praf, pampers si medicamente uzuale.
Petronela si familia ei au primit alimente. Familia Mihaelei din Borzesti a primit 150 lei, alimente, haine si medicamente. Iuliana din Ferastrau a primit 30 lei pentru a-si cumpara adidasi, haine si medicamente. Tanti Silvica din Berzunti a primit 100 lei, alimente, haine si medicamentele de pe o reteta.
Oamenii strazii din zona pietei si a bancii Transilvania au primit sandvisuri si banuti.
Iulia, internata in spital, a fost impartasita.
Oameni buni care au facut un parastas de 7 ani, rudelor care au raposat, au cumparat lenjerie, haine si alimente, pe care le-au daruit la batrani si oameni necajiti: tanti Floarea din Bratila, copii din Dofteana, carora le-a ars casa, etc.
Toti cei care au cerut au primit ajutorul nostru. Suntem apelati si de oameni necajiti din zonele Cluj, Sibiu, Petrosani pe care insa cu greu ii putem ajuta. Ii rugam pe toti acestia sa apeleze la preotii parohi si la ONG-urile din zona lor de domiciliu.
Evghenie din Tg. Ocna a fost miluit cu suma de 300 lei.

Slava Maicutei Domnului, Cea grabnic ajutatoare, pentru tot si toate!

Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate