blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire
sep 06

Actiuni din luna august 2018

Oneşti

Cu ajutorul Maicii Domnului - Bucuria celor necajiti, si cu sprijinul oamenilor cu suflet mare, de Sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului, 5 bolnavi de cancer au fost ajutati cu medicamente si 50 familii au fost miluite cu alimente, conserve, dulciuri, paine, fructe, haine. Copiii s-au bucurat de jucarii. 

Am ajuns de doua ori la familia noastra draga din Tisa, cu haine, alimente conservate, ulei, orez, detergent, pampers, etc

La familiile sinistrate de la Cerdac am ajuns cu mobila (1 canapea si 1 pat), covoare, lenjerie de pat, etc. Familia Mihaelei a primit o masina de spalat noua, donata de o familie care lucreaza in strainatate.

O mama cu trei copii, aflata intr-un impas financiar, a primit haine si alimente de baza

Tanti Silvia de la Berzunti a primit haine si alimente.

 Familia Petronelei a primit alimente conservate si jucarii, Iuliana din Oituz a primit alimente.

Un donator care a dorit sa ramana anonim ne-a oferit alimente (ulei, faina si orez) care au fost impartite la 5 familii nevoiase.

Slava Domnului pentru toate. Asociatia “Bucuria celor necajiti”, multumeste tuturor celor care ne ajuta sa ajutam, pic cu pic, sa aduce o mare bucurie in sufletele si casele celor care au nevoie.

Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate