blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire
sep 05

Actiuni din luna august 2017

Oneşti

In perioada dinainte de Sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului au fost distribuite pentru peste 170 de persoane sarace, pachete consistente cu alimente gatite: carne cu sos, fasole cu carnati, orez, ciorba, drob, sunca, branza, fructe, paine, produse de patiserie. Au fost ajutate familii si persoane sarace din Onesti (blocul Evazat, gara Borzesti, Belci, Slobozia, oamenii strazii), Borsani, Slanic, Bratila, Gura Vaii, M-rea Casin.

Pe 15 august, chiar in ziua de praznuire a Adormirii Maicii Domnului, un grup de prieteni si voluntari ai asociatiei noastre au cumparat, pregatit si distribuit 100 pachete cu alimente catre tot atatea persoane singure sau sarace din Onesti: Slobozia, Belci, blocul Evazat, blocul de batrani K58 . Pachetul a continut mancare gatita: sarmale, pilaf cu carne, ciorba, si dulciuri, cozonac, paine.

Pentru copiii sprijiniti de Fundatia Melchisedec din Roman a fost donata cantitatea de 50 kg de carne de pui.

Zilnic 1-2 familii sarace, din lista noastra de asistati, au primit alimente de stricta necesitate si/ sau mancare gatita.

Diferite persoane si familii sarace, aflate in evidenta noastra, au primit haine, alimente, conserve, jucarii, medicamente, pampers, lapte praf. Copii mici si batranii sunt o prioritate pentru noi prin tot ceea ce facem. Putem sa facem toate acestea si cu banutul dumneavoastra din cutiile de donatii din magazine si farmacii.

Multumim voluntarilor si prietenilor nostri care inteleg sa faca fapte bune, bucurandu-i pe cei mult mai necajiti decat ei.

Slava Maicutei Domnului care ne vegheaza si ne bucura in toate cele bune sufletelor noastre.

Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate