blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire
mai 04

Actiuni din luna aprilie 2019

Oneşti

Asociatia “Bucuria celor necajiti!”, in bucuria Invierii Domnului, cu binecuvantarea parintelui Macarie Banu, cu ajutorul vietuitorilor de la Schitul Oituz, am miluit 118 familii nevoiase din Onesti, zona Belci, M-rea Casin, Cerdac, Casin, Oituz, etc. Pachetele au continut: ulei, zahar, orez, malai, faina alba, paine, cozonac, 10 oua, dulciuri, conserve cu ciorba cu carne, orez cu carne si pastai cu carne, o iconita si un cuvant de folos.
Multumim oamenilor cu suflet mare care au fost alaturi de noi! Un ajutor important am primit de la dl. Serban (paine si cozonaci), firmele Nevila (produse alimentare) si Simba (dulciuri), dar si elevii Scolii Gimnaziale Nr. 1 din Onesti (care ne-au donat 20 pachete cu alimente: ulei, zahar, conserve, pateuri, dulciuri, etc.).

Alte actiuni:
Din banii stransi in cutiuta de donatii a Asociatiei nr 43 din Onesti a fost ajutata o familie necajita cu 5 copii avand domiciliul in aceasta asociatie.
O familie cu 5 copii din zona Comanesti, avand probleme financiare, a fost ajutata cu bani si alimente.
Familia Margaretei de pe Lesunt a primit 50 lei - pentru lapte la copii, alimente si detergent, dansa oferindu-se sa ne aduca urzici si alte “buruieni” de sezon, care sunt  folosite la prepararea conservelor de alimente gatite pentru alte familii nevoiase.
Petronela a primit a suma de 50 lei pentru a merge la doctor.


Slava Domnului si Maicii Sale pentru toate!
Hristos a Inviat !

Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate