blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire
ian 05

Actiuni Decembrie 2015

Oneşti

Pentru a intampina cum se cuvine Nasterea Domnului Iisus Hristos, 240 de persoane (din care 10 familii din Bogdanesti si 10 familii din Oituz - in total 104 persoane, la care s-au adaugat familii sarace din cartierele Belci si Borzesti ale Onestiului, familia Petronelei, familia Paciu, etc.) au primit pachete continand: ciorba, orez, fasole, mazare (toate cu carne), ulei, zahar, orez, malai, faina, pateuri, branza, salam, carnati, slanina, portocale, ciocolata, napolitana, prajitura, bomboane de pom, iconita cu Nasterea Domnului si un cuvant de folos + o urare de sarbatori. 10 familii din mun. Bacau au primit, pe langa pachetul de alimente si dulciuri, si haine. Alte 15 persoane care stau in gara Onesti au primit pachet cu paine, sunca, carnati, parizer, dulciuri si fructe.

Copiii din Bacau si Tg Ocna au primit geci, incaltaminte si alte produse de imbracaminte. Copiii din Onesti au primit jucarii.
Georgiana a fost ajutata pentru inmormantarea tatalui sau cu suma de 400 lei si alti 350 lei in alimente.
Bianca, fetita Melindei a primit 35 lei pentru o rochita ce-i trebuie la o serbare. Bianca este foarte buna la invatatura.
Irina a primit 50 lei pentru a merge la doctor in scopul examinarii in vederea obtinerii dosarului de handicap.
O mamica a primit tot trusoul necesar si un patut mic pt baietelul abia nascut.
Bebelusii din cateva familii nevoiase au primit lapte praf si pampers.
Georgica a fost ajutata cu 200 lei pentru a plati avocata ce o reprezinta in procesul prin care doreste sa obtina incredintarea spre crestere a propriilor copii.
Mariana, o eleva din Ferastrau cu rezultate foarte buna la invatatura este ajutata lunar cu 150 de lei pentru abonamentul de autobuz si rechizite.
Izabela din Gura Vaii, cu trei copii mici, a primit alimente, jucarii si imbracaminte.
A primit ajutor material si o familie foarte necajita din Tg Ocna ( o bunica avand doar pensie de boala, cu sot si mama decedata, nevoita sa creasca singura copii fiicei sale care a innebunit)

Florin fost ajutat cu medicamentele, fara de care nu poate trai. Maria a primit 30 lei pentru plata intretinere. Irina a primit plapuma, lenjerie si altele pentru locuinta in care sta. Florin, care locuieste la Cruce, a primit lenjerie, patura, prosoape si altele necesare in locuinta sa. Petrut, din gara Borzesti, a primit medicamente pentru piciorul plin de rani. Mihaela, tot din gara Borzesti, a fost ajutata si ea cu medicamente.

Proiectele „Familia nevoiasa” si „Sa cresti mare!” se deruleaza in continuare cu ajutorul dumneavoastra (prin donatii de tot felul, cu sumele stranse in cutiile din magazine, sponsorizari, etc.) si al elevilor voluntari de la liceele din Onesti (deja mari mesteri la facut sandwich-uri).

Multumim tuturor pentru un an 2015 plin de eforturi dar si de realizari.

Doamne ajuta tuturor!

Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate