blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire
dec 07

Actiuni de Sfantul Nicolae

Oneşti

Sfantul Nicolae a umplut ghetele a 100 de copii cu multe dulciuri, fructe, carnati, branza topita, toate insotite de iconita sfantului si o tare frumoasa poveste.

Bucuria a ajuns si la 60 de persoane nevoiase cu pachete continand: carne, unt, gem, mazare, ulei, zahar, orez, icre, conserve peste, pate-uri, paine, lapte, fructe, dulciuri. Am avut alaturi de noi oameni cu suflet mare, care au daruit celorlalti.

De Sfantul Nicolae ajutam si o mama, ce tocmai si-a ingropat nora, sa-i faca pomenirea crestineasca.

Familia Georgicai de la Gura Vaii va primi bani pentru plata facturii de lumina.

2000 de elevi din scolile generale din Onesti si copii care apartin de Biserica din Caraclau au primit darul nostru duhovnicesc: o cruciulita cu snurulet si un cuvant scris, indemn spre a le purta intotdeauna cu ei.

Multumim Sfantului Nicolae, Maicii Domnului si tuturor sfintilor pentru multa Bucurie cu care ne-a umplut sufletele? Am capatat Bucurie doar daruind si lasandu-ne purtati de ei sfintii nostri. Iata si povestea noastra, daruita celor 100 de copii:

 
Iubirea unui copil curat

Povestea spune că, în urmă cu un număr de ani, un om și-a pedepsit fetița în vârsta de 5 ani, pentru că a risipit o hârtie aurie de împachetat, foarte scumpă.

Omul stătea rău cu banii și deveni și mai supărat când a văzut că fetița a folosit hârtia respectivă, ca să decoreze o cutie și să o pună sub bradul de Crăciun. Cu toate acestea, fetița a adus tatălui ei cadoul în dimineața următoare spunând:

“Acesta este pentru tine, tăticule”.

Tatăl a fost rușinat de reacția lui furioasă de cu o zi în urmă, dar supărarea lui se arătă din nou când a văzut că, de fapt, cutia era goală. El i-a spus pe un ton răspicat:

“Nu știai, domnișoară, că atunci când dai un cadou cuiva, trebuie să pui ceva în el?”.

Fetița s-a uitat în sus spre tatăl său, cu lacrimi în ochi, și a zis:

“Tăticule, cutia nu este goală. Am suflat în ea atâtea săruturi până când s-a umplut”.

Tatăl a rămas uluit. S-a pus în genunchi și și-a îmbrățișat fetița și a rugat-o să-l ierte pentru supărarea lui fără rost.

Se spune că tatăl ei a ținut acea cutie aurie alături de patul său tot restul vieții sale. Și de câte ori a fost descurajat sau a avut de trecut peste situații dificile, deschidea cutia și lua un sărut imaginar și își amintea de dragostea care a pus-o fetița acolo.

 

Asociația „Bucuria celor necajiti” s-a bucurat să vina in ajutorul Sfântului Ierarh Nicolae, venind cu daruri dulci pentru ghetuțele copiilor cuminți, in schimbul cutiutelor lor pline cu pupici.

Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate