blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire
apr 12

Actiune de Sf. Pasti 2018

Oneşti

Dorindu-ne ca cei necajiti sa fie si ei pregatiti pentru a sarbatori Invierea Domnului nostru Iisus Hristos, au fost distribuite 220 pachete cu alimente, familiilor sarace aflate in atentia asociatiei noastre. Astfel am reusit sa-i vizitam cu bratele pline pe prietenii nostri din Onesti, M-rea Casin, Slobozia, Bratila, Gura Vaii, Tisa, Borsani, Ferastrau, etc. Pachetul daruit a continut: ulei, zahar, orez, arpacas, faina de grau, carne de pui, cozonac, paine, pateu, branza topita, conserve (zacusca, gem, vinete, etc.), o carticica de invataturi a parintelui Iustin Parvu. Unele familii au primit si mancare gatita cu orez, ciorba, etc.

Elevii de la Scoala Generala nr. 1 din Onesti au daruit la randul lor unor familii sarace, aflate pe listele noastre, 10 pachete cu alimente cuprinzand: lapte, ulei, zahar, orez, faina, paste. 

Actiunea a fost posibila prin harnicia voluntarilor Asociatiei “Bucuria celor necajiti”, cu bani din cotizatii, donatiile dumneavoastra stranse in cutiutele din magazine, mici sponsorizari, etc.   

“Multumesc frumos pentru tot ajutorul acordat. Va multumesc ca ati fost alaturi de familia mea. Va urez din tot sufletul un Paste cu sanate si cu bucurie.” (Petronela)

Hristos a Inviat! Sarbatori luminate tuturor!

Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate